• 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 180
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Цецо е от сериозните, сега просто си събира нови инструменти.Предполагам, че ще върши работа.СКИЛ имат подобна машина, ФОКС, погледни нея, ако имаш на чалъм магазин.ТОРНАДО-то им също е универсално и има добри възможности - http://www.skileurope.com/bg/bg/diyocs/ ... %84%D0%B8/ ей тука се виждат.
mavryt4o - майстор
ky-kyy написа:
cvetomir_77 написа:
Някой има ли мнение за това:

Изображение
https://www.lidl.de/de/parkside-3-in-1- ... op_selling
Има, специална тема за Лидл viewtopic.php?f=57&t=47043 Тук, е сериозна тема, със сериозни дърводелци, които работят със сериозни инструменти.
Ти го закопа :lol:
cvetomir_77 - специалист
ky-kyy написа:
cvetomir_77 написа:
Някой има ли мнение за това:

Изображение
https://www.lidl.de/de/parkside-3-in-1- ... op_selling
Има, специална тема за Лидл viewtopic.php?f=57&t=47043 Тук, е сериозна тема, със сериозни дърводелци, които работят със сериозни инструменти.

Виж сега моето момче, в момента живея в Германия и нямам почти никакви инструменти. Иначе в България ми останаха инструментите, които са основно от марките Макита и Бош. Имам някоя друга машинка от по-смотаните. По принцип не си падам по комбинираните машини, но в момента се интересувам от тях, тъй като нямам място, на което да работя, както и да ги съхранявам. За момента работя в БАНЯТА, която е доста просторна :supz: (стягам си разни стари предимно масивни мебели за жилището, което живея)

Просто исках мнение, но мисля че ми стана ясно!

Еди, в България съм си купувал няколко инструмента на Скил и винаги съм имал ядове с тях. НЯМА ДА СИ КУПЯ СКИЛ! [-X А явно няма да е и Паксайд.
ky-kyy - майстор
cvetomir_77 написа:
Виж сега моето момче.....
За тия думи, ще почерпя :-D А, ако ги кажеш и пред една баба- съпругата ми, ще те черпя цял месец :prayer:
Иначе, ми хареса насоката на мислите ти, че евтиния инструмент, е за евтините хора. Аз лично, ползвам качествени инструменти в работата си.
Ако не мога да си позволя качествен инструмент, за нещо което не ми е професия и няма да ползвам често, предпочитам да взема под наем.
Не исках да обидя никой, просто споделям моето виждане. :partyman:
sbh - специалист
Дядо Коледа ми донесе това банцикче:
Прикачен файл:
банциг 1.jpg
банциг 1.jpg (88.34 KиБ) Видяна 1591 пъти
Прикачен файл:
банциг 2.jpg
банциг 2.jpg (97.96 KиБ) Видяна 1591 пъти
Ако някой се оглежда за подобно, мога да споделя първите си впечатления.
EDI - майстор
Честито, това е новия дизайн :partyman: .Добре ще е да споделиш впечатления.Аз се заглеждам по 317, ама за сега само събирам бюджета. :lol:
ky-kyy - майстор
Хубаво изглежда, ама не е парксайд :-D :-D :-D

Честито. :supz:
sbh - специалист
Този според мен е по-добър от 317, защото водачите на лентата са с лагери.
Аз заради лагерите се бях загледал в една подобна Макита, но случайно в един руски сайт видях, че Метабо са я копирали. Първото ми впечатление беше, че е много безшумен. Пуснах го на по-ниската скорост и почти не се чува докато не започнеш да режеш нещо. Досега съм отрязал само два дъбови профила (правих си дръжки за чекмеджета), и ми хареса чистия срез и точния прав ъгъл.
EDI - майстор
От България ли го взе, до скоро ги нямаше на пазара.
sbh - специалист
EDI написа:
От България ли го взе, до скоро ги нямаше на пазара.
Да, точно преди нова година имаше промоция и се възползвах.
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: