• 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 244
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Тани написа:
EDI написа:
В България няма да намериш освен при ТЕКА.Същия си го купих това лято, от точно същия продавач от линка, даден от bimbaeco.За 4-5 дена пристигна пакета.И други фрезери съм си купил от него, вече имам 7-8 парчета и един комплект за врати.Коректна и бърза доставка, за около 6-7 дена, най-късно, човека ги пише като подаръци, та не се плаща нищо допълнително.Пристига директно в пощенската станция, където живееш.Фрезерите са китайци, но са качествени Материала е клас С3.Няма да сбъркаш, ако си поръчаш, но както каза колегата, размерите на опашката са 12,7.Сглобката е страхотна, става желязна.
Еди, за кой линк от двата говориш, за да поръчам и аз. Знам, че го беше публикувал преди, но тогава нямах инчова фреза и не обърнах внимание, а сега съм с телефона и мобилен Интернет, та ще съм ти благодарен, ако ми спестиш търсенето в старите постове. Ще спестя ли от доставката, ако си поръчам повече от един фрезер ?
Тани, виж този комплект - http://www.ebay.co.uk/itm/3Pc-Jointing- ... 565c1fdba8 .Това са три основни фрезера за сглобки. http://www.ebay.co.uk/itm/5-Bit-Cabinet ... 33861e8ac2 а това е комплект, в който има хем фрезери за врати, хем за сглобки.
Тани - модератор
Благодаря ти Еди! Хубави комплекти! Лошото е, че точно този който ми трябва не е във втория ти линк, а в първия се дублират два от фрезерите във втория. Май най разумно ще е да си поръчам само този, който ми трябва в момента , а след това да поръчам и комплекта от 5 части. Така ще имам от всички фрезери по един без да се дублират :wink:

Добре, че писа отново, за да включа и поръчката в дневния ред, че в петък нямах възможност, а сега направо бях забравил!
danini - напреднал
Здравейте,
не е да не четох темата няколко пъти, но предпочитам да си питам - Makita RP0900 или Bosch POF 1400 ACE?
Въпреки, че макитата е профи серия, не знам защо клоня към боша.
danini - напреднал
:) ясно, благодаря много
danini - напреднал
живи здрави - в понеделник ще пристигне :)
може да е от полза за някого - не знам дали действително има задължителни каталожни цени на бош, но ако има - не всички ги спазват :) та...добра работа свърши гугъл
EDI - майстор
Някой преди време търсеше фрезери с опашка 6 - http://prodavalnik.com/drvodelski-frezi ... -i34877579 .
емо ем - специалист
EDI, дали не е малко висока цената в продавалника?
Купувал съм подобна кутия - 12 фрезера от хипермаркети бау-мяу за 9.90 лв. По-късно пуснаха още един вид - май с 15 фрезера беше за към 12 лв. (не помня точно) но всичко беше на редовни цени без намаления, промоции и т.н. мисля, че все още ги продават.
EDI - майстор
Ами не знам, такива комплекти не съм си купувал и не знам колко струват.Кат се попазари човек може и да падне цената.Пуснах информацията, понеже 6 мм рядко се намират, на когото му трябват да почва пазарлъка с продавача.Пък и не се знае кой е производителя, може да са нещо по-добро, макар като гледам да са си от масовите китайци.
емо ем - специалист
Да, да, трудно може да се определи качеството от една картинка, ама и аз пуснах инфо, ако някой се интересува да поразгледа първо различни възможности, да отсее плявата и след това да се хвърля и купува. Щото през годините на мен лично ми се е случвало да купя нещо (дори марково) и известно време след това да го видя същото на половин, че и по-ниска цена :datz:
Последна промяна от емо ем на чет ное 07, 2013 2:15 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: