• 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 193
Всичко за дърводелството
fillme - специалист
Аз пък сковах набързо един цветарник. Майка видял из нета стълби с рафтове за цветарник и искаше такъв.
Прикачен файл:
20170504_204815-747x1328.jpg
Прикачен файл:
20170504_204650-747x1328.jpg
bulhomes2 - майстор
sbh написа:
Маврудчо с неговото шкафче за лекарства ме вдъхнови да изпробвам шаблона за "открита лястовича опашка".
Супер е станало. Можеш ли да го покажеш тоя шаблон! Напоследък купувах сума ти явно излишни фрезери, ама такова нямам...
sbh - специалист
bulhomes2 написа:
sbh написа:
Маврудчо с неговото шкафче за лекарства ме вдъхнови да изпробвам шаблона за "открита лястовича опашка".
Супер е станало. Можеш ли да го покажеш тоя шаблон! Напоследък купувах сума ти явно излишни фрезери, ама такова нямам...
За тази сглобка шаблоните са два и съответно два фрезера и два "копирни пръстена", които забравих да щракна на снимката:
Прикачен файл:
шаблони.jpg
шаблони.jpg (46.79 KиБ) Видяна 2005 пъти
KingLin - майстор
Като отворихте дума за шаблони се сетих за тези сглобки и се чудя как се правят:
ЦЪК
Особено първата ми изглежда много рационална.
themask - специалист
Хаха, тия са нечовеци!
bulhomes2 - майстор
Малко глупаво попитах май. Исках да покажеш от къде си ги купил, че да си купим и ние (или поне аз)...
Djack - специалист
KingLin написа:
Дървен оргазъм ЦЪК
Ебаси "луфтовете", ебаси сглобката!?! =D> =D> =D>
mavryt4o - майстор
Една таблена врътня.Доста трудоемка работа .Фризовете на вратата се измята и се принудих да ги направя трипластни сант липа в средата дугласка ела 2см и пак липа.Финиш сократес афромозия 3 ръце.

Прикачен файл

2017-05-19 16.54.15.jpg
bulhomes2 - майстор
То и MDF като изрежеш тънко и дълго парче - и той се измята. Затуй - с надмярка и после режеш изметнатото.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: