• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Направо го утепах с лопатата. :-D До сега все нещо друго изникваше, ама ще започвам.Нямам търпение да видя машината утре.Сега остава материал да си купя, че ме чакат няколко проекта мебелчета, дето съм ги сметнал зимата. :partyman:
griffin - майстор
Намилете си какво да правите или разпитайте познати дали некой не иска нещо и ще доде мерака :-D
mavryt4o - майстор
Не е много по темата но да попитам тези детайли дето ги лепих с стегите като почнах да ги шлайфам с ексцентара и още првата се отлепи. Се едно не са биле лепени а допрени дъските !?!Дали защото материала не е сух и лепилото нямаше от това което си ползвам и зех някво 6 лева килото ?!Заглеждам се по едни 5 килограмови разфазовки на момент wood standart ili expres да избера?
griffin - майстор
Стандарта може би е нормално с 10-15мин време за стягане, експреса може би е 5мин време за стягане и двете имат приложение не се знае ти какво ползваш аз най - евтиното на което съм попадал мисля е лидълското кум 10-на лв на килограм мисля. Не бих казал че е по зле тяхното от тайтбонд въпреки разликата в цената
mavryt4o - майстор
griffin написа:
Стандарта може би е нормално с 10-15мин време за стягане, експреса може би е 5мин време за стягане и двете имат приложение не се знае ти какво ползваш аз най - евтиното на което съм попадал мисля е лидълското кум 10-на лв на килограм мисля. Не бих казал че е по зле тяхното от тайтбонд въпреки разликата в цената
до сега не бях лепил мокър материал и незнам дали затова неще да лепи
EDI - майстор
Мокър материал с полиуретаново се лепи.Иначе си ползвам и обикновения МОМЕНТ, черната тапа.
griffin - майстор
Лепи се, работната ми маса като я правих материала на някои греди буквално се разпердушинваше вместо да се реже :-D и се залепи без проблем. Само рязането беше мизерия.
mavryt4o - майстор
ясно лепилото в боклука
mavryt4o - майстор
Осъвършенствах стария модел .

Прикачен файл

2016-07-13 12.10.09.jpg
hitarpetar - специалист
Някой виждал ли е аналог на тези стяги на Фестул.
Предполагам качеството на продукта си отговаря на марката, но тези техните цени започнаха да дотягат вече :(
http://www.axminster.co.uk/festool-fixe ... -sp-930273
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Стяги" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: