• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всичко за дърводелството
cvetankirilov - специалист
Оставил съм му луфт само отгоре е "плътно" така да се каже. Ако забелязваш на предните снимки плота е фрезован по кантовете и кантът е едно "Г" и си има място около него и плота за движение на дървесината и не е лепен навсякъде, с няколко капки тук там. Отдолу се образува един канал около 5мм и там ще го мацна с малко силикон колкото да не влиза влага.
cvetankirilov - специалист
Ми ей това е
Прикачен файл:
DSCI3604.JPG
DSCI3604.JPG (63.32 KиБ) Видяна 1407 пъти
Прикачен файл:
DSCI3605.JPG
DSCI3605.JPG (62.16 KиБ) Видяна 1407 пъти
Получи се май, като за сбиротащина от разни работи :wink:
ZEDYCUS - майстор
С боята всичко си е дошло на мястото, екстра е станала масата. =D> :partyman:
mavryt4o - майстор
Хора хрумна ми една идея дайте да си направим една сбирка на ентусиастите дърводелци от форума :idea:
kendal - специалист
-1
Последна промяна от kendal на ср фев 03, 2016 6:32 pm, променено общо 1 път.
mavryt4o - майстор
kendal написа:
Добра идея дано има желаещи, аз съм готов.
Пред компа сме много задружни дано и на живо да е така.Първо трябва да изберем регион мисля че в троянския край има най много съфорумци и е най-централен мога да забера 3-4 по пътя фрий за компания.Може и другаде ....
bulhomes2 - майстор
Имаше тема за такава сбирка (не само за дърводелци), ама замря нещо. Но преди години правихме сбирка и се получи супер. От моя страна нямате никакъв проблем по организирането. Само мераклии да има.
kendal - специалист
Mavryt4o,след такъв пост като твоя не знам какво да си мисля нещо демонстрация на негативизъм,спрямо моя милост или да.
mavryt4o - майстор
kendal написа:
Mavryt4o,след такъв пост като твоя не знам какво да си мисля нещо демонстрация на негативизъм,спрямо моя милост или да.
:? извинявам се ако съм обидил някой много се радвам че откликна и е жалко гаранция че всички са прочели
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Маса от дърва за горене" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: