• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 30
Всичко за дърводелството
big_death - специалист
Не са ми тежки машините и няма да вкарвам такива . Пък ако се наложи някой слънчев ден да се вкара нещо по-сериозно не е никакъв проблема да се сложи отгоре армировка със 5 см. замазка ,след като вече са дадени нивата и е подравнено , защото преди беше много страшно .
Allan - специалист
здравейте на всички нов съм във форума още
и аз да си покажа работилницата
не съм професионалист, това ми е хоби

Изображение

Изображение

Послепис: извинявам се ако не съм ги прикачил правилно. Адреса го поставям между img таговете, или трябваше да е меgду url таговете
griffin - майстор
Супер изглежда работилницата :)
cvetomir_77 - специалист
Колега, ако знаеш аз от кога си мечтая за такава работилница, като твоята :cry: .
Allan - специалист
Благодаря за отзивите
бая време пари и труд ми отне, но си струваше.
:partyman:
griffin - майстор
Така като ти гледам остъклението мой и аз да си направя едно такова чудо по натам че има място бая отстрани на колата а е кучи студ в работилницата, така преградено ще може да се топли и да не се праши толкова много :).
dadko - майстор
Ако имаш такъв огромен гараж- действай. Моят е тесен-колкото да вкарам колата и да се промъкна покрай нея. Е, поне на дължина- позволява да имам в дъното един тезгях. Но като се развихря да майсторя нещо вътре- колата я изкарвам.
Allan - специалист
да и аз така съм го направил. имам печка чудо в другия ъгъл който не съм снимал.
идеята е да се съберем с приятелите на по бира и да измайсторим / ремонтираме нещо примерно.

мое лично мнение никой да не се засяга
за направиш нещо не е нужно непременно да си майстор, а да се стараеш да го направиш.
всичко е мерак финанси и време.
поздрави
:partyman:
griffin - майстор
Ами мойто е малко кофти накъдрено та още се чудя какво да го правя, иначе е гараж за две коли една след друга ама има носещи колони на неприятни места и не мой да се ползва като едно правоъгално помещение :) като на бигдет
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 30

Тема "Моята работилница" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: