• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16
Всичко за дърводелството
mavryt4o - майстор
то замясало на циркуляр :? браво но без читав линеал и каретка или шейна си е резачка за дърва така че деистваш бавничко но изпипано и точно, зима дълга до пролет да финишираш темата и да праснем една бутилка вино в циркуляра :-D пп евала сръчко си досега няма такова нещо правено тук (вярно че сме дървари ама все пак)
ZEDYCUS - майстор
=D> Много мисъл и сръчност си вложил. За каретка виж на булхомес циркуляра. Скоро го беше показвал. :partyman:
cekop - специалист
Радвам се, че ви харесва това означава, че съм в правилата посока. Днес взех материал за линеала. Взех си и една оберфреза на райдер, която мисля да вградя в плота. За да продължа ще ми трябва фреза както за инсърт така и за каналите за шейната. Толкова неща искам да направя и то само за един живот. Незнам как ще се разберем с дядо Господ. :-D
Последна промяна от cekop на пон яну 04, 2016 7:36 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
cekop написа:
....Толкова неща искам да направя и то само за един живот. Незнание как ще се разберем с дядо Господ. :-D
Mога да споделя малко по темата :-)
cekop - специалист
n_a написа:
cekop написа:
....Толкова неща искам да направя и то само за един живот. Незнание как ще се разберем с дядо Господ. :-D
Ами давай.
cekop - специалист
И първата ми работа. Синчето е първи клас и имат задача да аранжират двор на къща и жена ми даде идея да направи стобор, но от къде летвички. И тук се намесвам аз. Не знам дали ще се види на снимките, размера е 15 на 3 мм.

Прикачен файл

DSC_0013.JPG

Прикачен файл

DSC_0014.JPG
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
cekop написа:
n_a написа:
cekop написа:
Ами давай.
Без цигари, без телевизия, всичко се прави на момента в който възникне идея, възможност. Организация
mavryt4o - майстор
n_a написа:
cekop написа:
n_a написа:
Ами давай.
Без цигари, без телевизия, всичко се прави на момента в който възникне идея, възможност. Организация
ееее не става така толкова бързо нали първо трябва да пусне тема тук да му напълним главата с глупости :-D
kendal - специалист
Без зла умисъл, но това за организацията като го чуя и се сещам за съпругата ми ,някак мноооого по женски ми звучи колегата N_а да не е от противниковия пол :lol: .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Жена съм, не съм ни на състезание, ни на война. Това твоето е пример за кофти организация на работата :lol: :lol: :axe:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

Тема "Направа на хоби циркуляр–дилема" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: