• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Продължението.

Прикачен файл

DSC03453555555555.jpg

Прикачен файл

DSC03454666666666.jpg

Прикачен файл

DSC03456777777777.jpg Сухо сглобяване на таблите само със средните ребра.

Прикачен файл

DSC03457888888888.jpg
Дървените табли са за долната половина на вратата.
DSC03457888888888.jpg (112.51 KиБ) Видяна 2247 пъти
bimbaeco - майстор
Браво, Еди. Бомба става.
И аз не бих посмял да завъртя тоя боздуган така, без предпазител. Страх лозе пази.
EDI - майстор
Напредвам, да са живи и здрави почивните дни :lol: .Не съм шлайфал още нищо, лепилото още си личи, където го стъргах, ама накрая ще дообработвам като напасна всичко.
емо ем - специалист
Еди, много добре става вратата, майсторска работа! Ама, най-вече, за друго искам да те поздравя - в това тясно пространство, да се хванеш да правиш двуметрови врати - е голям хъс и амбиция трябва да имаш, хвала! И напълно в духа на форума, дано ни подейства заразително.
griffin - майстор
Питах дали се раздува т.к не съм пипал полиуретаново лепило ама това което гледах тук ми стана любопитно http://woodgears.ca/joint_strength/gorilla_glue.html
EDI - майстор
Задължително пристягане на детайлите се изисква и не трябва да има големи хлабини.Най-добре е пълен контакт на двата детайла, тогава няма разделяне.
EDI - майстор
Днес поработих малко и сглобих на сухо вратата, за да напасна и центрирам детайлите за лепенето.Сложил съм дъбовите табли, а горе, където са отворите ще бъде релефно стъкло.Виждат се и стегите, страхотни са.

Прикачен файл

DSC03462222222222.jpg Вратата в цял вид.

Прикачен файл

DSC03461111111111.jpg Таблите от близо.
ZEDYCUS - майстор
Честита коледа!
Вратата ще стане екстра, поръчки приемаш ли за след Нова година. :-D Че с моето темпо и догодина няма да напредна много.
EDI - майстор
Честита и на теб. :partyman: Ами приемам - ако я направиш поръчката към 27 декември, около Великден може и да е готова вратата. :lol: И аз работя с бавни темпове. :lol:
Stefan2000 - специалист
Браво, майсторска работа!
И страхотен инструмент имаш. Не смея да си мисля какви пари е обаче. :?
Не изпускай клиента, че трабва да има и възвъщаемост на вложенията :wink:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21

Тема "Проект и изработка на интериорна дъбва врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: