• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16
Всичко за дърводелството
kendal - специалист
Аууу,аз съм бил скрит психолог бе,гледай как надуших каква била работата :shock:
cekop - специалист
kendal написа:
Без зла умисъл, но това за организацията като го чуя и се сещам за съпругата ми ,някак мноооого по женски ми звучи колегата N_а да не е от противниковия пол :lol: .
Направо помислих че говориш за мойта жена. Трябва да питам дали няма близначка.
kendal - специалист
Колега следя темата ти с интерес, радва ме всяка стъпка с която напредва проекта ти, извини ме за спама,желая ти скоро да приключиш проекта и не забравяй да снимаш.
koveslav - майстор
cekop написа:
kendal написа:
Без зла умисъл, но това за организацията като го чуя и се сещам за съпругата ми ,някак мноооого по женски ми звучи колегата N_а да не е от противниковия пол :lol: .
Питай и за тризначка,че и аз имам същото такова чудо вкъщи :D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
cekop написа:
kendal написа:
Хе-хе-хе, сладури. Човекът / секор писа, че иска това и така. За сяко нещо, си подреждаш приоритетите и действаш баш по тоя начин. Нищо лошо не съм казала :-) Ся и време за вайкане и майтапи да имаш, пак си требе подходящо насочената организация, нълтъй
Наздраве, я как напредна денЯт
cvetomir_77 - специалист
n_a написа:
... Нищо лошо не съм казалА :-) ...

Я к'ви колежки си имаме тук! Браво!
EDI - майстор
Тююю, че чак сега ли забелязахте, че е от женското царство, бе.Направо се чудя, какви има, както казва един мой любим книжен герой. :lol:
cekop - специалист
Началото на линеала.

Прикачен файл

DSC_0016.JPG

Прикачен файл

DSC_0015.JPG

Прикачен файл

DSC_0014.JPG
griffin - майстор
За линеала, ако можеш монтирай шината си по надолу, защото под винкела на линеала е добре да сложиш пластмаса а от горната страна трябва да имаш болтчета за регулиране. При мен аз съм заварил по една гайка там, и е на границата на плота, наложи ми се да пиля малко за да не задира винтчето. Отпред на винкела който държи линеала е добре да имаш подобна регулировка също тоест и там е добре да предвидиш да завариш гайки евентуално (от снимките не се вижда колко място имаш). Ако искаш мога да ти снимам моя, но щом си на етапа на сглобяване предполагам доста си изчел и изгледал в интернет :).
koveslav - майстор
А на мен ми стана интересен стола на колела до стената? Не съм виждал подобна идея...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16

Тема "Направа на хоби циркуляр–дилема" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: