• 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 180
Всичко за дърводелството
Chefo77 - майстор
Ми що що, щото да си взема ли, да не си ли взема, ама бил най-доброто, ама дали - и ми писна. НЕ послушах Ники, но той ще ми прости. Два пъти се каня и Ники ме разубеждава. Този път точно той ме побутна, като ме свърза с човек, който да вземе Макитата. Пък и тези пари къде не съм ги дал :lol: :lol: :lol:
Ще му купя пуловер на Алекси.
И е пич!
ЕДИ, още не съм взел нищо. Само съм го платил, дали ще дойде ... :lol: :lol: :lol:
PIP - майстор
Не вярвам да съжаляваш :supz:
Последна промяна от PIP на чет яну 25, 2018 10:51 pm, променено общо 1 път.
nikolson - майстор
nikolson написа:
400 лева къде не ги е дал.
Chefo77 написа:
nikolson написа:
... 400 лева къде не ги е дал.
Не така, че звучи грубо.
Chefo77 написа:
Ми що що, щото да си взема ли, да не си ли взема... Пък и тези пари къде не съм ги дал :lol: :lol: :lol:
:wink: Да съм сбъркал, колко да съм сбъркал.
Chefo77 - майстор
Нали си гледал "Анализирай това". СетИ се за репликата на Робърт ДеНиро към Били Кристъл за невдигането на патката :lol:
Моята вметка беше на шега, за мен са си сериозна сума и 400, и 1800 лева.
пишман_майстор - майстор
Честито и от мен! Само да попитам , понеже и аз си търся по-голям циркуляр с около 250/300мм диск , та Chefo77 платената от теб цена е обявената в сайта им или? Може на ЛС да ми споделиш, гледам предложения и аз в английски и немски сайтове ( понеже ми е най-удобно и лесно ) . В момента разучавам мнения .
П.п. малко се озадачих от цената му в немско и обявената в Бг... , разликата е сериозна.
Chefo77 - майстор
Няма как да коментирам разликите тук и там. Ние сме буквално никакъв пазар за професионална техника (не става дума за Фесто, а по принцип) и няма как да имаме същите условия като големите. За жалост.
Но не, платил съм по-малко. Има си и причини, разбира се.
pgt - специалист
Чефо, с тази покупка отиде направо в Premier лигата. Айде честито със здраве да си я ползваш :partyman:
И споко ще дойде щом си я платил вече, че иначе :axe:, ама май нямаш търпение да я пипнеш :tonqe:
nikolson - майстор
Разбира се, трябваше да започна с ЧЕСТИТО, ама пуста завист. :-D :-D :-D :drinkers:
За цените е ясно. В Англия едната кооперация на независимите железарии обединява 13 000 магазина. На стария им сайт пишеше, че прават дневен оборот 4 млн лири.
Lisko - майстор
sbh написа:
А на тази машинка бихте ли намерили приложение?

https://shapertools.com/
Ауу, много яко! Колко пари?
Chefo77 - майстор
$2199.00, предварителна поръчка.
Това е цена сега. Има още малко "бройки" на тази цена.
После става на $2399.00
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: