• 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 180
Всичко за дърводелството
cvetomir_77 - специалист
Днес заприходих това:

Прикачен файл

IMG_2131.JPG
bulhomes2 - майстор
А за какво е?

ПП. Сега остава някой да ми заобяснява, че е за ъгъл... Електронни ъгломери има и в лидл за по 20 лв. туй трябва да има по-интересни функции. Предполагам.
cvetomir_77 - специалист
bulhomes2 написа:
А за какво е?

ПП. Сега остава някой да ми заобяснява, че е за ъгъл... Електронни ъгломери има и в лидл за по 20 лв. туй трябва да има по-интересни функции. Предполагам.
За 12 лева мисля, че си струва, но основната му функция е това (линеал за зеге):

Прикачен файл

IMG_2142.JPG
IMG_2142.JPG (48.67 KиБ) Видяна 1395 пъти
cvetomir_77 - специалист
soaring написа:
От къде го придоби?

Lidl. Само че в Германия Но предполагам, че и в България ще се появи.
mavryt4o - майстор
Ей какво ли вече няма да измислят :)
пишман_майстор - майстор
Имаше го преди две-три години . И аз си го купих тогава. Беше нещо евтино . Според мен не става за зеге. Малък му е ръба. Може би при чертане или разкрояване с макетен нож.
cvetomir_77 - специалист
пишман_майстор написа:
Имаше го преди две-три години . И аз си го купих тогава. Беше нещо евтино . Според мен не става за зеге. Малък му е ръба. Може би при чертане или разкрояване с макетен нож.
Аз също мисля, че ръба е малък, но като за 6 Евро и нещо реших, че все някога ще ми влезе в употреба. Освен това има мегдан да се добави винкел. Аз имам свободен достъп до алуминиеви и неръждавейка винкели редовно.
Фитилчо - майстор
Да се похваля :rolleyes:

Прикачен файл

Startrite.jpg
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: