Всичко за дърводелството
dannybo - помощник
И така. Взимате според нуждите, известно количество ламиниран паркет, монтажно лепило, ако мястото не позволява да сложите винтове, алуминиева лайсна за декорация, лампи-лунички и кабели. Разкроявате паркета и го поставяте на място парче по парче с лепило, като внимавате да няма луфтове. Предварително сте пробили гнездата за луничките. След като лепилото стегне, поставяте лайсната, окабеляването и лампичките. Включвате в ел. мрежата и се любувате :-D . Не отнема много време ако имате инструменти (зеге, примерно). Аз нямам, та се борих като прасе с тиква.

Прикачен файл

Rezultat5.JPG
Rezultat5.JPG (71.75 KиБ) Видяна 3784 пъти

Прикачен файл

Razultat4.JPG
Razultat4.JPG (88.87 KиБ) Видяна 3784 пъти

Прикачен файл

Lunichki3.JPG
Lunichki3.JPG (72.71 KиБ) Видяна 3784 пъти

Прикачен файл

Laisna2.JPG
Laisna2.JPG (65.44 KиБ) Видяна 3784 пъти

Прикачен файл

Parket1.JPG
Parket1.JPG (98.6 KиБ) Видяна 3784 пъти
trevora - специалист
Не е лошо,ама защо не го направи просто от ПДЧ-то? :)
dannybo - помощник
От ПДЧ не съм го направил, защото става много по-тежко и не става да се закрепи с лепене. С винтове също не става поради тясното пространство и невъзможността да се бръкне. Пък и ПДЧ-то трябва фирмата, от която го вземаш да ти го разкрои и нареже. Или ще чакаш за това много, както в Бриколаж, или пък става за ден, но трябва да вземеш примерно цяла голяма плоскост - тоест става и по-скъпо от паркета.
Калфа - помощник
Ефектно :idea: И лесно изпълнимо...Браво!
Fori - специалист
Мен лично, би ме било страх да не се запали дървото от луничките ако останат включени по-дълго време. Според мен по удачно е използването на LED в този случай.
trevora - специалист
"От ПДЧ не съм го направил, защото става много по-тежко и не става да се закрепи с лепене. С винтове също не става поради тясното пространство и невъзможността да се бръкне. Пък и ПДЧ-то трябва фирмата, от която го вземаш да ти го разкрои и нареже. Или ще чакаш за това много, както в Бриколаж, или пък става за ден, но трябва да вземеш примерно цяла голяма плоскост - тоест става и по-скъпо от паркета."
Да,ама много си прав :)

Тема "Кухненска козирка от паркет с лунички" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: