Всичко за дърводелството
felice - специалист
Проблемът се появи, след като:
в "Бриколаж" не режат поне до Нова година (инвентаризация)
в "Практикер" след доста чакане и :lьge: от тяхна страна, аз накратко :? :skeptisch: :irre: :wallbash: :winken:

Искам плоскост с размери 191х80 см, материалът да е дебел 6 мм, все ми е едно дали е Medium или High Density Fiberboard.
Целта е да бъде правоъгълник, а не правоъгълен трапец (не ми се говори как му мериш 79,6 см и го питаш - това 80 см ли е и той ти вика "ДА!")
:evil:

Е, кой реже MDF/HDF? Става въпрос за София (и ако може, да е по-близичко до Люлин :))

:hilfe:
masteradmin - майстор
последно ми рязаха на военна рампа правих една кухня много съм доволен - една пресечка на първа българска армия
Sigi - специалист
"Еко Лам" в бившия завод "23-ти декември". Или "Димбо" в завод "Средец" на Несторов.
felice - специалист
Благодаря :) Дори било наблизо :cool:
(Ама видях зор, докато разбера къде е този бивш 23 декември :lol: )
maroka - специалист
Въпроса е дали там ще имат плоскост на 6 мм :?
felice - специалист
Още утре ще ви кажа дали има :cool: или ще задам въпроса "А сега откъде да си намеря плоскост 6 мм?" :roll:
solo5 - майстор
felice написа:
не ми се говори как му мериш 79,6 см и го питаш - това 80 см ли е и той ти вика "ДА!"
нормално, сигурно реже от вътрешната страна на мереното :lol:
brum - майстор
solo5 написа:
felice написа:
не ми се говори как му мериш 79,6 см и го питаш - това 80 см ли е и той ти вика "ДА!"
Аз пък на друго бях свидетел там. Събота сутрин - всички спят. Един тип преди мех хваща ролетката и мери, мери и казва 50см на 30см. Типа който реже му реже 2 плоскости. Клиента хваща ролетката и казва - ама те не са 50 на 30, с 2мм по-къси са. Момчето отива, реже пак - абсолютно същите като първият път излизат. Клиента недоволен почва да се кара с момчето... Пълен смях... Накрая му отрязаха 2 плоскости точни до милиметър.

Но в ситуацията клиента не беше прав. Ролетката с която мереше беше разбита. Кукичката която беше в края имаше доста свободен ход и грешката идваше от там. Ролетката показва 30см, но в верният размер е 30.2см...
felice - специалист
solo5 написа:
Явно е майстор, щом ми направи правоъгълен трапец (4 мм разлика в основите, измерено с тяхната рулетка) :lol: :lol:

Да попиша малко по темата за рязането на МДФ на други места:
Днес проверих ЕКО ЛАМ. Говорих с някакви засукани каки :thumbs: Там режат МДФ, но си плащаш (и си вземаш) цялата плоскост.
Ай ся... :butthead:.

Ако някой го интересува: размери (за 4 и 6 мм дебелина)- 226х280 см. Цена - към 36 лв (мисля).

Утре продължавам проверката по другите места :)

Тема "Къде да ми отрежат плоскост от MDF/HDF?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: