Всичко за дърводелството
Оказа се че докато се наканя да си сглобя едни шкафчета, хората взели да спрели да произвеждат зелена елша:(

Искам да помоля, ако някой е виждал някъде (за предпочитане в софия) зелена елша:
Изображение

или зелен клен:
Изображение

да сподели.

п.с. Изостанали парчета също вършат работа, крайната цел е около 10 броя 100см на 70 см (ориентировъчни размери, иначе съм си ги сметнал като плоскост дебела 18мм, ако се наложи ще ги сметна наново обаче:) )
panalov - специалист
Без да де плаша ама шанса да намериш е 1 на 1000.И на мен не ми стигна материала и за това таблите на леглото са от друг материал(Още снимки в Вашите ремонти -снимки -ремонта почти приключи

Прикачен файл

01052008(001)-001.jpg
01052008(001)-001.jpg (92.75 KиБ) Видяна 3051 пъти
shadowman - майстор
Анннааа... (както казват мургавелките) аз имах да правя едни допълнения със зелената елша на Бучина и сега разбрах, че я няма, но утре ще проверя в Пловдив дали има нещо. Заления Клен е производство на Кроношпан и при огледа на сайта им няма нищо. Имам едни парчета при мен, но са малки и не вярвам да са ти полезни с нещо.
trevora - специалист
Единсвено за което се сещам е да обиколиш мебелни фабрики,все нещо някъде е останало :)
maroka - специалист
Ако си от София - Димбо преди време предлагаха зелена елша, пробвай там :)

Прикачен файл

r5058.gif
Сега видях, че предлагат нещо подобно :)
r5058.gif (119.5 KиБ) Видяна 2950 пъти
shadowman - майстор
В Пловдив има още от тази елша (май е до изчерпване на количеството).
danev_tr - специалист
Спряха я от прозводство зедно със ивиците(0.6/3.66) а аз тъкмо бях поел поръка за детско обзавеждане от зелена елша и бреза. Голяма излагация беше.
silllveto - Майсторица
В Практикер продават останали парчета ПДЧ за по лев-два. Малко вероятно е да има това, което ти трябва, но все пак е възможност.

Тема "търсене, пдч зелена елша/клен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: