• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
goltak - напреднал
Здравейте, търся 10-на винта за швеска сглобка размери: 80х6 заедно с "гайката". Обиколих няколко железарии и не можах да открия. Планирам да прескоча до Бриколаж и Практикер, но някой ако знае със сигурност къде има ще съм много благодарен. :idea:
mitko64 - майстор
Еми всички минаха на минификс, понеже в едната равнина е скрит монтажа. С такава дължина 80 не съм виждал, иначе ми се мотаят няколко болта.
goltak - напреднал
На мен ми трябват са едно двуетажно детско легло. Един приятел ми го даде разглобено и болтовете ги е загубил някъде. Мислех си, че лесно ще намеря, но в няколко магазина ударих на камък. :?
nikolson - майстор
Сега схванах какво търсиш. Мисля трябва да има в магазин за крепежи. Но си носи гайката, защото май са със ситна резба(по спомен от преди 20 години).
mitko64 - майстор
Мисля на село ми останаха някакви, но мисля с пласмасови гайки и дължина 50 или 60 мм. Утре ще ходя сигурно и ще събера каквото изровя, ако удариш на камък с търсенето и стават.
goltak - напреднал
В един специализиран за крепежни имаше но беше 60мм и ми е къс, а пък леглото не ми се вярва да е пък чак отпреди 20 години, но пък знае ли човек, толкова бързо времето лети... :o
goltak - напреднал
mitko64 написа:
дължина 50 или 60 мм.
По малки от 75мм няма да свършат работа, късички идват.
nikolson - майстор
Ами последно разглобих кошарата на децата, та от там... Щом си намерил 60мм, ако пък не намериш каквото търсиш, разпробий нови отвори по-навън.
mitko64 - майстор
Все си мисля, че са с милиметрова резба, нямам под ръка гайка М6,да проверя. Ако е така избери си сходни болтове 6Х80.
todor_tsanov - специалист
до моста чавдар има магазин който продава обков на siso там има и маи в стоян николов
ето каталог http://www.siso.dk/pdf/Combifix%20-%20Insex.pdf

Прикачен файл

IMG_20130322_174508.jpg
Последна промяна от todor_tsanov на пет мар 22, 2013 5:48 pm, променено общо 3 пъти.
  • 1
  • 2

Тема "Шведска сглобка - търся" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: