Всичко за дърводелството
Здравейте на всички в този невероятен сайт :-D от доста време разглеждам статиите и постванията във форума, но тъй като не съм компетентна почти по никоя от темите, съвсем чистосърдечно си признавам, че само разглеждам и се вдъхновявам от вашите идеи (даже се опитвам да "плагиятствам").
Та да си дойда на думата - гледах темите за освежаване на старите мебели и ми хрумна, че може и аз да опитам да пооправя един стар и грозен кухненски бюфет.
Иска ми се да го боядисам и поосвежа.
Дори ми се ще да му сложа по някое дървено орнаментче за малко акцент, за да не прилича вече на правен в час по трудово.
И точно тук ми е проблема - от къде мога да си намеря такива дървени орнаментчета?! Питах в мебелните магазини, но там ме препратиха в Mr.Bricolage, а от там - отново в мебелния.
И в крайна сметка само си обикалях, а резултат нямам :? За това реших да се допитам до Вас и се надявам някой да може да ми даде съвет ... Благодаря Ви за вниманието, за прекрасния сайт и за страхотните Ви идеи :)

Забравих да кажа, че съм от Благоевград.
Savov - специалист
Просто си поръчай дървени орнаменти при някой дърворезбар. Вариант две - фантазия+зеге+шкурка и готово.
ето тук могат да ти направят по поръчка http://www.abvbg.net
masterval - майстор
Ака не намериш някоя дърводелна, където да ти пуснат профили, можеш да питаш в големите ателиета за производство на рамки за картини. Ако имаш късмет, можеш да се снабдиш с бракуван материал. Аз така обрамчих едно голямо огледало с готов профил - вносен, лакиран, само го бяха наръфали дървояди :-D
zombau - напреднал
може и да бъркам, но няма ли да е най - лесно да се поръчат на рутер ?!
избираш си орнаменти и ти ги режат ...
за съжаление нямам идея кой има рутер в твоя град, виж за софия поне два знам ...
Може ли и аз да попитам къде в София може да си поръчам изработка на разни дърводелски джаджи ?

Благодаря предварително !
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Дърводелски джажди, по-скоро значи странни, специални, засукани инструментчета със специално предназначение. Предполагам, че ти трябват дървени дреболии?
Това, което искам да си поръчам, е изработка на дървена табела с надпис с размер 1.50мх0.92м.

Ако знете къде правят в София ще бъда много благодарен !

Поздрави
karamundi - специалист
преди имаше готови по магазините най различни само една ситна шкурка им трябваше сега не знам дали има още

Тема "Орнаменти от дърво" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: