Здравейте на всички в този невероятен сайт
от доста време разглеждам статиите и постванията във форума, но тъй като не съм компетентна почти по никоя от темите, съвсем чистосърдечно си признавам, че само разглеждам и се вдъхновявам от вашите идеи (даже се опитвам да "плагиятствам").
Та да си дойда на думата - гледах темите за освежаване на старите мебели и ми хрумна, че може и аз да опитам да пооправя един стар и грозен кухненски бюфет.
Иска ми се да го боядисам и поосвежа.
Дори ми се ще да му сложа по някое дървено орнаментче за малко акцент, за да не прилича вече на правен в час по трудово.
И точно тук ми е проблема - от къде мога да си намеря такива дървени орнаментчета?! Питах в мебелните магазини, но там ме препратиха в Mr.Bricolage, а от там - отново в мебелния.
И в крайна сметка само си обикалях, а резултат нямам
За това реших да се допитам до Вас и се надявам някой да може да ми даде съвет ... Благодаря Ви за вниманието, за прекрасния сайт и за страхотните Ви идеи
Забравих да кажа, че съм от Благоевград.

Та да си дойда на думата - гледах темите за освежаване на старите мебели и ми хрумна, че може и аз да опитам да пооправя един стар и грозен кухненски бюфет.
Иска ми се да го боядисам и поосвежа.
Дори ми се ще да му сложа по някое дървено орнаментче за малко акцент, за да не прилича вече на правен в час по трудово.
И точно тук ми е проблема - от къде мога да си намеря такива дървени орнаментчета?! Питах в мебелните магазини, но там ме препратиха в Mr.Bricolage, а от там - отново в мебелния.
И в крайна сметка само си обикалях, а резултат нямам

Забравих да кажа, че съм от Благоевград.