• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
Здрвейте съфорумци!Аз съм нов в занаята и търся помощ.Предстои ми нанасяне в ново жилище,стените и пода ги оправих сам,ала за кухнята ми трябва АКЪЛ.Кажете лесно ли се сглобява или ще трябва да търся майстор? :|

Сглобява(вярно), а не Зглобява(грешно) :wink:
Takezo Sensey
bisplus - специалист
Дай повече инфо. Имашли чертеж на отделните детайли, с разглобки ли е или директно с винтове?
dragozow - майстор
Ако имаш вградени уреди е добре майстор да пипне. Иначе разни секции и спални аз съм си сглобявал защото ми искаха 10% от стойността.
housedoktor - майстор
Не е много лесна задача,прецени си правилно уменията .А и е трудно да ти се обясни само с няколко изречения.Работата по термоплота е най сложната част.Трябват ти:ел.дрелка (перфоратор),винтоверт,ръчен циркуляр,прободен трион ,нивелир ВиК инструменти,електричарски инструменти,пистолет за силикон и т.н..Ако не си уверен извикай приятел на помощ.Иначе мога да ти обясня А-Б то
Много благодаря за инфото. Но май още повече ме изплашихте.Само аспиратора ще е вграден.Имам една снимка и ще ви я покажа. Единствената разлика е в цвета вместо сиво ще е коко боло.
Изображение
housedoktor - майстор
Не е трудна само с термоплота внимавай,че грешките там са скъпички.Успех
arihtev - специалист
то сглобяването е лесно а ти ли ще я монтираш че не разбрах то си е по трудничко
Здравейте!Искам да ви се оплача, за тази малка кухня ми искат 3300лв. :x :xplode: Как ви се струва,реална ли е цената?Ако някой от Бургас знае къде има евтини кухни нека пише.До 1000-1500лв.всичко /монтаж,лайсни,дръжки и др./
bogomilZ - специалист
кое му е реалното - това е обирджийство
maroka - специалист
an4o написа:
Здравейте!Искам да ви се оплача, за тази малка кухня ми искат 3300лв. :x :xplode: Как ви се струва,реална ли е цената?Ако някой от Бургас знае къде има евтини кухни нека пише.До 1000-1500лв.всичко /монтаж,лайсни,дръжки и др./
Висока цена са ти обадили...обаче за 1000 ще ти набутат само нискокачествени материали...то само плота и гърба като себестойност са ти 300 лв.
Така че потърси компромисен вариант :)

Успех.
  • 1
  • 2

Тема "Как да си сглобя кухнята сам?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: