Всичко за дърводелството
bluelemon - специалист
Имам предвид белите шкафове горе и долу. Значи прилича или на фолио или на боя или лак ли кво ли :) Казаха ми че имало някакви такива плоскости, но не съм сигурен какви бяха. Акрилни или акрилатни или квито там. И ако знаете и от къде мога да си купя - супер. Мерси!

Прикачен файл

4.1.2.4.jpg
4.1.2.4.jpg (92.99 KиБ) Видяна 5229 пъти
Matchless - специалист
bluelemon написа:
Имам предвид белите шкафове горе и долу. Значи прилича или на фолио или на боя или лак ли кво ли :) Казаха ми че имало някакви такива плоскости, но не съм сигурен какви бяха. Акрилни или акрилатни или квито там. И ако знаете и от къде мога да си купя - супер. Мерси!
Мисля, че са лакирани (боядисани ) МДФ плоскости, но незнам дали се продават готови лакирани или производителя на мебели си ги пръска сам.
Vikikb - напреднал
Аз смятам че това е ламинирано ПДЧ
kojota - напреднал
Горе е ПДЧ с алуминиев профил обкантено ! Долу - лакиран МДФ , не се продава лакиран !?
masteradmin - майстор
Утре ще правя подобен шкаф ако фотото ми бачка ще снимам. Според мене е наи обикновено кантирано ПДЧ.
Тани - модератор
Горе е кантирано с алуминиеви профили според мен. В Практикер ги има и не са много скъпи , мисля че бяха около 10-12 лв за 2 метра.
bluelemon - специалист
Ок, мерси! Значи ще ми направят от ПДЧ или от гол МДФ шкафовете и аз щте си ги боядисам и лакирам. Дано да стане само :)
masteradmin - майстор
ПДЧ-то е каминиран талашит - тои само се кантира не се боядисва или лакира. А колкото до МДФ става добре като се боядиса ама не с четка, а с компресор.

Тема "Някой знае ли какви са тези плоскости?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: