Всичко за дърводелството
kiroetuk - специалист
Здравеите имам идея да си направя един шкаф за терасата кадето да си слагам скаричката :-D но както във всяко ново строителство (нали архитектите са от бъдещето ) терасата ми е с ъгъл с които трябва да се съобразя, че питането ми е как да съединя неправилният ъгъл които се появява за сглопка на шкафа

Опитвам се да кача скица ама нещо не се получава за това ще дам размери за да придобиете представа
размер на плота 95см на 59см на 60см на 45см
между 59,45 и 95 см има прави ъгли но между 59 и 60 както и между 95 и 60 няма че питането ми е как сте стане снатката между тях
Трябва да режа въпросните плоскости под някъкав градос или няма значение :?

Благодаря на всички за вниманието което сте ми отделили
rulom - модератор
За снимките, виж тук http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=5265 иначе, някоя и друга снимка на съществуващото + скицата няма да е зле.
kiroetuk - специалист
То това го гледах за качването на снимки но моето не е снимка а скица на Word а снимка на тераската ще кача още утре
rulom - модератор
От снимката на уорд, => бутона PRINT SCREEN, после отваряш Paint и "поставяш" снимката, запаметяваш я като JPEG , преоразмеряваш с показаната програмка и постваш тук.
Успех !
tysonlkr - специалист
kiroetuk написа:
То това го гледах за качването на снимки но моето не е снимка а скица на Word а снимка на тераската ще кача още утре
Как пък избра точно уърда да правиш скица :shock: :?
Според мен с пейнт е 100 пъти по лесно.
Една скица на това което си замислил да правиш ще е от голяма полза :wink:
kiroetuk - специалист
Ето я и скицата
PS Благодаря за помоща

Прикачен файл

6kaf.JPG
Скица на шкаф
6kaf.JPG (2.86 KиБ) Видяна 2674 пъти
panalov - специалист
Ако не държиш да е 100% шкаф аз мога да ти предложа идея да го направиш така както го направих аз .
Ползвам го точно за скара и за готвене.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=16059

Тема "помощ за шкаф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: