Всичко за дърводелството
Здравейте, приятели!

Първо искам да се извиня, в случай, че съм объркал раздела на форума, но тепърва започвам да го посещавам.

Имам огромна молба към домашните майстори от София, които имат възможността да изрязват дървени плоскости. Тъй като не съм много навътре с тези работи, ще обясня какво точно ми е необходимо:

Необходим ми е кръг от дърво (без значение какъв вид, стига да може да се боядисва), с диаметър от 50 см. (Не е особено важно да е точно, достатъчно е да е кръг). Дървената плоскост е необходимо да е права и не по-тънка от 1.5 см. Тъй като листовете дървен материал се продават на прекалено големи парчета (поне на тези, които попаднах), а и условия за рязане или машини отсъстват в моя домашен инвентар, се обръщам с тази молба към всички в този прекрасен форум. Който е съгласен да ми помогне, може да ми пише лично съобщение или да се обърне в тази тема, като за услугата съм готов да заплатя.

Искрено благодаря за отделеното внимание и времето, отделено в прочитането на тази тема!
Поздрави и лека вечер!

С уважение,
Борислав
jameson_2001 - специалист
Добре дошъл :winken: :winken:
Аз съм от провинцията и за съжаление няма да мога да ти помогна, въпреки желанието ми.
А иначе - сигурен съм, че някой от съфорумците от София ще го направи.
Успех.
peter_m - специалист
Въпреки че форума е направи си сам бих те посъветвал да отидеш до някоя фирма с CNC център. Ще ти свършат работата за минута, ще е отрязано абсолютно точно и едва ли ще ти вземат много пари.
shotik - майстор
Моля да уточниш материала,пишеш и дървени плоскости ,пишеш и дърво.Ако са плоскости ,може да са талашитени,шпервани и др.подобни,за дървени кръгове от толкова дебело дърво ,незнам дали ще се намери ,освен слепени/както са капаците на каци и бъчви,има и за кухненски мебели от слепени летви/.
Напиши и в кой квартал си.Може да измислим с колегите да помогнем.
Здравейте и много благодаря за откликването на молбата ми!

Районът, в който съм е Център. Извинявам се за неуточнението по вида на материала. Най-добре ще е да е от плоскости MDF. Важното е да е от едно цяло парче и да е право. В магазините се продават плоскостите, но са на големи листове по 2.5х2.9м, като остатъка от материала нямам къде да дяна именно заради това моля в този форум. :)
Линк към това, което трябва да се получи на финалния етап: Линк.

Поздрави!
shotik - майстор
Виж в 501 стоки на Сточна гара дали ще намериш подходящ материал и дали ще ти изрежат,ако не изрезват вземи материал ,квадрат поне 55 Х 55 см и ще ти го изрежа на кръг,аз съм в Х.Димитър.За повече на лични .
Колега нищо сложно няма в това ,което ти трябва ,може да бъде изработено във всяка работилница при добро желание.С помоща на зеге и оберфреза малко време и готово при тая криза за работа едва ли някой ще ти откаже.
shotik - майстор
boobi написа:
Колега нищо сложно няма в това ,което ти трябва ,може да бъде изработено във всяка работилница при добро желание.С помоща на зеге и оберфреза малко време и готово при тая криза за работа едва ли някой ще ти откаже.
Вярно ,че е криза ,за парче 60 Х 50 см ламиниран плот за материала ,рязане и кантиране ми искаха 25 лв !
А в една работилничка ,която незнам дали работи сега всичко ми искаха 7 или 8 лв и аз им дадох 10 ,писал съм за това във форума.
Аз ще му услужа с резането ако си намери материал.
pet.kan - специалист
продават се готови кръгли и полукръгли плотове около 20 мм дебели, лепен чам, виждал съм с различни диаметри
по спомен цените изглеждаха човешки :)
Благодаря на всички ви страшно много! :) Ще намеря плоскост и ще се свържа със shotik.
Благодаря, още веднъж!

Тема "Изрязване на кръг от дърво" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: