• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
profesionalist_wood - майстор
Идеята ми е да си купя нов такъв от магазина, Та питам става ли за нещо или е боклук? Продават го за двеста и нещо лева в магазина. http://prodavalnik.com/prodavam-tsirkul ... -i36414493
Chefo77 - майстор
Ооо, писал съм мнение :)

viewtopic.php?f=54&t=32235&hilit=%D0%B4%D1%80%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%B0&start=40#p528112
EDI - майстор
Не си заслужава, в момента МЕТАБО-то 216 без изтегляне е толкова пари - съм 230 лева.С това чудо ще се утрепеш, да си направиш настройките, ако изобщо успееш.
nikolson - майстор
Ей, хаймани. Що не внимавате? ZEDICUS вчера го показа http://prodavalnik.com/tsirkulyar-i36187877
profesionalist_wood - майстор
Не е ясно дали е с изтегляне
nikolson - майстор
profesionalist_wood написа:
Не е ясно дали е с изтегляне
Вижда се, че е без изтегляне. Ама той и Райдера е без.
bimbaeco - майстор
В продавалник има един потребител ivkoto. Явно вкарва от Англия. В неделя продаде Макита, която в България струва над 1500 за 500 лева - диск 305 мм, с изтегляне и т.н. - най-доброто за марката. Педи месец за 300 лева даде един Деуолт, който изглеждаше чисто нов. Нямам нищо общо с него, да не помислите нещо, просто нещата му са безупречни и гледа да ги дава на човешки цени. За сравнение, същата Макита един в момента я е обявил за 980 лева!
EDI - майстор
Има добри попадения в продавалника, ама трябва да се гледа.Мисля си, че май трябва да открием една тема, в която да пускаме линкове към хубави неща от продавалника на добра цена, та да можем да се ориентираме, какво се намира.Понякога кръщават инструменти с такива невероятни имена, че търсачката не ги вади изобщо, пък те са на добра цена.
bimbaeco - майстор
И аз подкрепям идеята на Еди. Заради продавалник не съм ходил в Практикер повече от година - това ми е личен рекорд - що пари съм дал за техните глупости само... направо не ми се мисли.
Тани - модератор
Хаймани , вместо да подкрепяте идеята - изпълнете я :wink: Всеки може да го направи ! Е хайде , честита ви нова тема viewtopic.php?f=57&t=45146
  • 1
  • 2

Тема "Хубав ли е циркуляра?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: