• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
ipenev - помощник
Здравейте, да попитам някой пробвал ли e дали диблачката на Wolfcraft, която се продава в Бриколаж може да се ползва за минификс?
ralev - специалист
Дълбачка :? шаблона ли имаш в предвид?
ipenev - помощник
Ами точно шаблон за дибли се води за 6, 8 и 10 мм
rosso m - специалист
Виж тая тема http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=8299 колегата е използвал такава иначе може да ползваш и това на hettich около 80лв. от киров мисля че ще ти е по-удобно

Прикачен файл

6ablon.jpg
6ablon.jpg (39.24 KиБ) Видяна 9042 пъти

Прикачен файл

6ab.jpg
6ab.jpg (12.93 KиБ) Видяна 9042 пъти
ipenev - помощник
В интерес на истината за този шаблон се вдъхнових от човека със секцията, виждам че я използва за дибли, а също е използвал и минификсове, но не съм сигурен дали ги е монтирал с нея. В крайна сметка проба грешка. Благодаря Ви за помоща.
PCL82 - майстор
Според мен може да се ползва и за минификрове, но само за напасване на двата детайла. В смисъл, че с диблачката могат да се направят отворите за стъблото на минификса. За отвора на самият ексцентрик диблачката може да помогне за определяне на центъра му. Нататък вече на ръка с подходяща фреза на бормашината и ограничител за дълбочината ще е готов и той.
ipenev - помощник
PCL82 написа:
Според мен може да се ползва и за минификрове, но само за напасване на двата детайла.
До този извод стигнах и аз което върши работа просто е по-бавно.
Здравейте, търся вносителя на wolfcraft за България, понеже съм харесал някои неща, които не ги намирам по хипермаркетите. До колкото разбрах е Слав оод, но не мога да намеря контакт. Благодаря предварително !
EDI - майстор
СЛАВ вече не е представител на ВОЛФКРАФТ, май още никой не е за България.
  • 1
  • 2

Тема "Диблачка Wolfcraft" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: