Всичко за дърводелството
stoqn_minkow - помощник
Здравейте колеги, от доста време чета форума и реших да се пробвам да измайсторя и аз нещо . Това е първия ми завършен проект и ще се радвам ако ми дадетя някоя нова идея и своите оценки. За напред смятам тук да слагам снимки и на други проекти.

Изображение
Последна промяна от stoqn_minkow на ср окт 20, 2010 11:36 am, променено общо 1 път.
resco - специалист
Получило се е страхотно! Не че съм специалист в областта или кой знае какъв майстор, но ми предстои ремонт на кухнята и банята тази година и чета всичко което излиза в тя насока! Мисля че това което си направил е нещо невероятно! Изцяло твое дело ли е и от къде си поръчал шкафовете ако не си ги правил ти? Колко парички ти излезе този проект?
ivanov6600 - специалист
Браво колега, не съм майстор и не разбирам много но си се справил страхотно. Сподели колко парички ти излезе, къде разкрои плоскостите, къде ги кантира, какви панти сложи и такива неща.
stoqn_minkow - помощник
Понеже съм от Варна и метериала (плоскостите) са поръчване от Айсберг-а по пътя за Каменар. Разкроя и кантирането се правят там , дори предлагат и доставка до дома на нарязаните плоскости. Кухнята е изцяло мой проект и съм го правил сам самичък без никаква помощ, като изключим поставянето на ел.инсталацията за луничките (че от токове не разбирам и където се видим с тока все се удряме).
Общата цена с кухненската мивка и лайсни т.н ми излезна около 650 лв. не повече, но като се има в предвид че дръжки, панти и плъзгачи за чекмежжета, равтодържачи и друг обков са възможно най-евтини и китайско производство (общо взето възможно най-евтино и практично)
Ако още някой го интересува мога да дам и точните размети на кухнята за да си направите сметка евтино ли е скъпо ли е :?
stoqn_minkow - помощник
Това е завършен проект в коридора

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Последна промяна от stoqn_minkow на чет окт 28, 2010 10:19 am, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Браво бе! Представям си ако работеше това ... :)
stoqn_minkow - помощник
Най ми е проблем точното позициониране и изчисляване на луфтовете на вратите, а да не говорим за поставянето на плъзгачите на чекмеджетата. На всякъде чета и чета и не мога да намеря някакъв модел или формула за поставяне на плъзгачи :?
stoqn_minkow - помощник
още малко завършени проекти :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
stoqn_minkow - помощник
Едно малко проектче в кухнята на село. Като се има в предвид колко са криви стените и нивелацията на пода мисля че се получи добре :)

Изображение

Изображение

И една идея какво може да се направи от остатъка на плоскостите :-D

Изображение

Тема "И аз да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: