Всичко за дърводелството
karadjov - напреднал
здравейте на всички имам един въпрос за 5 операциоонна якорудска машина.та зна4и снимки немога да кача не сам в бг,но скоро се прибирам и не мисля4е са нужни.та значи плотовете на абрихта са увиснали и незнам как да ги оправя.там има едни втулки които са износени но и гнездата на втулките са износени,а ако някои каже по лесен начин за настройка на ножовете на абрихта цена няма да има.
duco - специалист
Ами общо взето това е най-големия недостатък трудното настройване.За да не се разместват трябва да ги захваниш с болтове от двете страни и така плотовете не се вдигат -това прави работата с щрайхмуса доста неудобна.Също като настроиш колко да взема си остава за постоянно понеже плота се усуква ако искаш да го смъкнеш докато е захванат с болтовете.
karadjov - напреднал
благодаря за отговора но да знаеш по-добър начин?в момента е подпрян единия плот с квадратна траба на която има гаика с болт но ло6ото е 4е подпира само в единия край и по този на4ин го повдигам.
duco - специалист
Така не мога да ти отговоря сложи поне 1 снимка .Мойта машина е напълно здрава и пак имам проблем като трябва да се настройва.

Тема "проблем с плотове на абрихт." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: