Всичко за дърводелството
chochobubik - напреднал
Не съм сигурен дали тук му е мястото но ще се пробвам тук. Няма да се сърдя ако някой модератот ме "отсвири". :lС†l:
Та да дойдем на думата:
Някой можели да ми каже къде в София може да се закупи пирограф?
Предварително благодаря на този който ми помогне :prost:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Конкретно на въпроса ти не мога да отговоря, но тук е писано по темата. Ползвай търсачката на форума.
И понеже сме "направисам"... що не купиш едно поялниче и да му префасонираш чофката?
bibiqn - специалист
Скоро почиствах гаража и намерих моя стар пирограф.За мое голямо очудване все още работеше.С поялник незнам какъв бил ефекта ,но на моя има едно копче(потенциометър ,мисля се казва) за регулиране на температурата.
chochobubik - напреднал
Днес ходих до един магазин и си взех един пирограф Според мен това си е чист поялник 40W. Вярно има пет накрайника, но никаква работа не върши - става дума за дърво. Е поне си имам вече нов поялник и цената е добра 5,96 лева. Ще помоля някой който има стар руски пирограф и има техническите данни да ги посочи (ако не възразява разбира се)

Прикачен файл

img_full.jpeg
img_full.jpeg (22.19 KиБ) Видяна 10379 пъти
LZ - специалист
Добър индукционен поялник може да върши тази работа. В Пулсатор има Weller 100W на цена около 60 лв.
stefan_mil4ev - специалист
sorry 4e pi6a na latinica no nqmam BG klaviatura, pirograf ot poqlnik ne stava, no lesno moje da byde napraven :)
shotik - майстор
stefan_mil4ev написа:
sorry 4e pi6a na latinica no nqmam BG klaviatura, pirograf ot poqlnik ne stava, no lesno moje da byde napraven :)
Темата е от 2008 г .

Тема "Пирограф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: