За София тьрся фрезовани дьрвени летвички за изработка на рамки за картини. Шарката е без значение, важно е да са над 2см. дебелина и дьлжина около 80см. или повече колкото доиде. Ако на някои му се занимава да ми пусне около 30 метра общо за всички парчетии на някаква по човешка цена, че за 8 готови рамки за картини цифрата от 180 лв. ми деиства на психиката. Реално това е около 1 час работа и около 30лв. за материал. Дьщерята абитурентка, профил рисуване, картини на купища и за дипломирането 14 бр. задьлжително в училището за изложба?
Преподавателите учтиво ми предоставят визитки на ателиета и работилнички, "помагат" тоест. Цьфвам в пьрвото чух цената, видях нескопосаното изпьлнение и просто си излязох. Ще си ги правя сам, лошото е че ми изгоряхо и двете фрези а в момента нямам време и с това да се разправям. Благодаря предварително на всички отзовали се.
Преподавателите учтиво ми предоставят визитки на ателиета и работилнички, "помагат" тоест. Цьфвам в пьрвото чух цената, видях нескопосаното изпьлнение и просто си излязох. Ще си ги правя сам, лошото е че ми изгоряхо и двете фрези а в момента нямам време и с това да се разправям. Благодаря предварително на всички отзовали се.