• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
gorgidanchev - специалист
Фрезери на бройка къде мога да намеря.БЛАГОДАРЯ предварително.
kojota - напреднал
TEKA - Малкия свят на мебелиста ;)
Или както се шегувахме с колегите - ТЕКА на мебелиста :lol:
В Стара Загора в магазин Аргира има 30-тина модела фрезери на единични бройки, има и комплекти по три бройки и повече. Магазина се намира до складовете на срещу Баумакс. На опаковките пише, че са немски ама дали са .....?!
griffin - майстор
http://kame.bg/offering-cutters.php
тук има най-голямото разнообразие което съм срещал в бг но се пригорви за солени цени на мен един фрезенк ми дойде 28 кинта :-)
В Бриколаж съм виждал разни резенчета но не помня цената мисля че 5-10лв беше но не погледнах дали с карбидни върхове.

Другия вариант за снабдяване е ebay :-) аз си взех комплектче но там кофти момента че опашките на повечето фрезенчета са в инчове и не стават на нашенските цанги 6,8 12 мм.
karamundi - специалист
на битака в софия но в събота
chochobubik - напреднал
Някой случайно да може да ми каже от къде мога да си закупя фрезери за Dremel (минишлайф). За машинка показана на картинката. Цангата трябва да е 3 (три) мм.

Прикачен файл

4419170.jpg
4419170.jpg (16.34 KиБ) Видяна 7871 пъти
velsi - Почетен майстор
Практикер и "Киров".
chochobubik - напреднал
Благодаря! Ще проверя и на двете места
Alexey1980 - специалист
Здравейте колеги. Занимавам се с дърворезби, главно наблягам на пластиката. Правя малки фигурки, табелки за входна врата. От известно време правя малки сувенири - сърца, малки или големи, делфинчета и други. Обаче искат и да им ги гравирам. Имам накрайници, но за метал. Някой знае ли за дърво откъде мога да намеря? Живея в Свищов. Пробвах с най-малкото свредло за дърво, върха отчупен малко. Става, но не е идеално. Дайте някаква идея.

Прикачен файл

Снимка0178.jpg
MrMurdjo - майстор
chochobubik написа:
Някой случайно да може да ми каже от къде мога да си закупя фрезери за Dremel (минишлайф). За машинка показана на картинката. Цангата трябва да е 3 (три) мм.
В "Ташев" има доста голям избор оригинални.
http://www.tashev-galving.com/tg/opencms/menu/bg
  • 1
  • 2

Тема "ФРЕЗЕРИ ЗА ОБЕРФРЕЗА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: