Всичко за дърводелството
spokoen - специалист
Въпрос относно дървена лайсна.

Здравейте отново колеги! Имам следния проблем. В едната стая по пода (естествен стар паркет) липсват дървените лайсни.
Става дума за това нещо, само че при нас е дървена.
Продават ли нови дървени такива и ако да от къде да купя?
На линеен метър ли се продават и ако да каква е цената? (от колко до колко).
С лак се продават или без? Трябва ли да нося парче за да покажа с мен или всички са един размер? Благодаря!

Прикачен файл

11111.jpg
11111.jpg (26.38 KиБ) Видяна 2238 пъти
miliad - майстор
Това е подов перваз. Ако не можеш да се ориентираш твоят от масив ли е, или изкуствен вземи си парче и отиваш в специализиран магазин за паркети/желателно е да продават и масивен паркет/.На място ще се ориентираш най-добре с помоща на продавача разбира се.Ние тука трябва да гадаем какво точно са ти сложили на теб,пак с к'ъв цвят и к'ъв размер т.н.Иначе това на снимката е изкуствен,цвят бук, ама кой нюас не може да се разбере мисля че се продава на прът 2,5м
Йорданов2 - специалист
В София вървят около 2 лв за метър, не са лакирани, по 2 м е единия, има различни профили, височини, можеш да си направиш поръчка и т.н.
Да беше споменал и къде ще ги търсиш...
spokoen - специалист
гр. София
Моят е от истинско дърво (май масив се води).
Ще снимам едно парче и ще кача снимка.
Можете ли да ми препоръчате такъв магазин някъде с удобен транспорт от центъра? Благодаря!
petkov_75 - специалист
Както винаги съм казвал - Google знае всичко!Това само на първо четене! :-D
http://www.artistico.bg/info/pr/1259
Йорданов2 - специалист
Сточна гара, тунелчето под ЖеПе-линиите, десно, към склада, преди магазина 501 стоки има работилница, изработват по поръчка. Цени нормални.
Въобще в този район има на няколко места за около 2 лв на метър естествено от естествен материал, дъб, бук, смърч.

Тема "Въпрос относно дървена лайсна." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: