Всичко за дърводелството
kolonal - специалист
Здравейте. Чудех се къде да пусна темата и ако модератор мисли, че не и е тук мястото, нека я премести. Дадоха ми идея за украса в градината, но за целта са нужни скорошно отрязани трупи от топола. Пет или шест на брой, § 20-40см., и дължина 1,1-1,2м. Ако някой има идея откъде мога да си закупя, нека сподели. Става въпрос за и около София.
0884/770-232 Васил
kolonal@mail.bg
goran2 - специалист
Провери в озеленяване или както се водят подръжката кога ще имат санитарна сеч и къде.Другия вариант е след буря а такива ще има сега покрай шосетата със сигурност ще има паднали тополи.А като спретнеш нещо от тополите качи няколко снимки да видим какво си направил.
Стефан - майстор
Какво имаш в предвид за украса в градината?

Тополата е много здраво дърво, но когато не е изложено на влага. Даже няма и дървояди. Ноооо...... при влага много бързо става на прах.
tools - помощник
Аз мога да Ви намеря такива трупчета , стига дължината да не е повече от 1.2 метра,че няма да се хванат в пикапа.Ако Ви трябват по-дълги ще трябва да намерите начин да си ги транспортирате с нещо друго.
kolonal - специалист
tools написа:
Аз мога да Ви намеря такива трупчета , стига дължината да не е повече от 1.2 метра,че няма да се хванат в пикапа.Ако Ви трябват по-дълги ще трябва да намерите начин да си ги транспортирате с нещо друго.
Много ще съм Ви благодарен. По-голяма дължина не ми е нужна. Оставете телефон да Ви звънна да се разберем как да се видим.
kocetoo - специалист
Кажи каква е идеята ;)

Тема "Трябват ми 5-6 трупи от топола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: