• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
bulhomes2 - майстор
Ще си поръчвам един малко сложен диван. Нарисувах си го на CorelDraw в поглед отгоре, но ми се щеше да мога да го издокарам в различни аксонометрии, като в pro100 примерно (щото нея познавам бегло). Ш зема да туря дивана, че сигурно ще ме питате:
Прикачен файл:
Divana.jpg
ribnikolaevi - майстор
Бах ма`а му, имаш ли толкова ракия, градски?! Тоя диван побира една прогимназия :rock: .
bulhomes2 - майстор
Бе аз никаква нямам. Купувам си я.
colyo - специалист
Поиграй си с ПРО100 и ще видиш, че е много приятна програмка. Всичката мебелировка си я проектирам с нея и после гледам как ще изглежда в пространството. Можеш да си правиш и варианти ако ще разместваш.
bulhomes2 - майстор
Не ми се получава. Как да си направя ъгъл на дивана с нея? Ония ден поне 20 минути се мъчих да разширя един хладилник от 60 на 90 см и не успях. Уж отключени размерите, уж ги сменям - след ОК - никаква промяна (само на тоя размер е така).
Прикачен файл:
Graphic1.jpg
colyo - специалист
Когато нещото е съставно трябва да отключиш всички елементи и тогава опъваш и свиваш.
Прикачен файл:
iuyrtjhgiuytg.JPG
bulhomes2 - майстор
Шкафовете ги "разглабям" и променям. На дивана мога да му променя дължината и ширината, но не мога да го "разглобя", за да му махна подлакътника. За отключването на размера загатнах и в предния пост, че знам как се прави. Не открих също как се завърта детайл на 45°.
marmoz - специалист
Маи ще "требва" по мощничка програма,мене някоя като ме ограничава ползвам по мощен вариянт,за жалост с мебелните "фъобще" не съм запознат да помогна :)
colyo - специалист
Като ти се покаже малката табличка с елементите, маркираш в нея елемента, който искаш да промениш или махнеш. Той посинява, слагаш мишката върху него и с десен бутон даваш измени или изтрий. Въпреки, че е групиран, елемента мойе да се третира самостоятелно.
Прикачен файл:
jhgfughigh.JPG
bulhomes2 - майстор
Ха. Получи се. Много благодаря! Тоя диван, който си бях избрал, трябвало 2 пъти да се разгрупира. Само ако можеш да ми кажеш и как да завъртя детайл на 45°.... Ер-а ще го подминем.
  • 1
  • 2

Тема "Има ли програма за мека мебел?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: