Всичко за дърводелството
Здравейте колеги. Сблъсках се с един проблем, надявам се тук да намеря добри съвети.

След фолиране на интериорна врата с мебелно фолио "Patifix" Холандия, ефекта беше поразителен, дори аз не вярвах, че можа да стане толкова добре, започна да се драска фолиото на места дори по невнимание от мойто идиотче, вече са наяве видими белези. Поразтърсих се за лак сатен който мойе да е подходящ за нанасяне върху фолиото - НАМЕРИХ, обаче бил СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО.

http://www.orgachim.bg/index.php?locati ... 56&start=0
Ето това е лака, но с моя късмет уви.

Може ли да ми предложите някой друг производител, тъй като аз не намирам?

Прикачен файл

DSC01915.JPG

Прикачен файл

DSC01913.JPG
Ееее немога да повярвам, че няма решение за моя проблем.
EDI - майстор
Вземи кафяв и черен/тъмно кафяв/ флумастер, нанеси ги в одраното и ги разтрий добре с парцалче.И да не се заличи, поне няма да бие на очи.
Chefo77 - майстор
Има и специални фулмастри, неизтриваеми, но са скъпички. В Офис1 имат такива, 10-ина лева са. Има и по-скъпи, но не си струва за една драскотина.
Spokoiniq - майстор
Хетих, а и други добри марки имат коректори за ламинат, всички цветове и варианти, комплекти даже, въпроса е какво е внесено в БГ.
mumar - специалист
Не съм много сигурна, че ще помогне, но преди да купиш за много пари някой продукт, не пречи да опиташ това
http://www.liveinternet.ru/users/galina ... 130729309/
Благодаря ви за съветите. Смятам да опитам със лак сатен, въпреки че няма да има добра адхезия, но тази врата няма да е изложена на атмосферни условия, а само на физически тормоз от малкия пакостник :)
toni_g79 - специалист
naiki написа:
Благодаря ви за съветите. Смятам да опитам със лак сатен, въпреки че няма да има добра адхезия, но тази врата няма да е изложена на атмосферни условия, а само на физически тормоз от малкия пакостник :)
Лака с нищо няма да ти помогне :!:
Chefo77 - майстор
Не само, че няма да помогне, ами ще стане много грозно. Лакът иска леко грапава повърхност, за да "хване", в твоя случай ти ще го сложиш върху ламинирана врата. Почти съм убеден, че няма да хване или ако случааайно по някаква случайност хване, ще се люспи много бързо.
Да не говорим, че малкия пакостник само с поглед ще го дере :)
Но ти си решаваш :)
Пък Оргахим един лак за паркет не могат да направят, специализиран за дограма вадят ...
rum_sz - специалист
Удоволствието след ефтините работи излиза винаги по скъпо.Не прави нищо до следващият наследник :) :) :)

Тема "Лакиране PVC повърхности!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: