Та въпросът ми е,че от месеци търся някакъв специализиран форум за дърводелски стругове,било то професионални или хоби...ама няма такъв.Предлагам на модератора в раздел Дърводелство да има секции за всеки даден инструмент или машини където има точна и конкретна информация,а не разпиляна из форумите,и познатата мъка на някои новаци които питат за един и същ въпрос на когото е отговорено хиляди пъти и досадната търсачка която не винаги дава резултат или препращаща към друг форум за коли
примерно на мен ми трябва дърводелски длета,отивам във форума натискам ДЛЕТА и излиза точна и бърза информация къде се продават длета на Петров и Син,на Михаил и Слави Гуевски,къде се заточват,цена,магазини и др.
Защото например аз зададох въпрос за мотофреза в форум Всичко за вилата,та отговори никакви,има хора дето дават мнения за машината без дори РЕАЛНО да са я пипали или че някой бил им казал че не стават за нищо и почват едни ми ти общи приказки кой щял да си преправя нещо,друг да си прикачи ремарке
...все неща които нямат нищо конкретно към въпроса.
Много си го обичам форумчето
,чета си го с удоволствие но нека да има отделно секция за професионалисти и любители,не може всички да сме идеални 

примерно на мен ми трябва дърводелски длета,отивам във форума натискам ДЛЕТА и излиза точна и бърза информация къде се продават длета на Петров и Син,на Михаил и Слави Гуевски,къде се заточват,цена,магазини и др.
Защото например аз зададох въпрос за мотофреза в форум Всичко за вилата,та отговори никакви,има хора дето дават мнения за машината без дори РЕАЛНО да са я пипали или че някой бил им казал че не стават за нищо и почват едни ми ти общи приказки кой щял да си преправя нещо,друг да си прикачи ремарке

Много си го обичам форумчето