Всичко за дърводелството
profesionalist_wood - майстор
Та въпросът ми е,че от месеци търся някакъв специализиран форум за дърводелски стругове,било то професионални или хоби...ама няма такъв.Предлагам на модератора в раздел Дърводелство да има секции за всеки даден инструмент или машини където има точна и конкретна информация,а не разпиляна из форумите,и познатата мъка на някои новаци които питат за един и същ въпрос на когото е отговорено хиляди пъти и досадната търсачка която не винаги дава резултат или препращаща към друг форум за коли :)

примерно на мен ми трябва дърводелски длета,отивам във форума натискам ДЛЕТА и излиза точна и бърза информация къде се продават длета на Петров и Син,на Михаил и Слави Гуевски,къде се заточват,цена,магазини и др.
Защото например аз зададох въпрос за мотофреза в форум Всичко за вилата,та отговори никакви,има хора дето дават мнения за машината без дори РЕАЛНО да са я пипали или че някой бил им казал че не стават за нищо и почват едни ми ти общи приказки кой щял да си преправя нещо,друг да си прикачи ремарке :toimonster: ...все неща които нямат нищо конкретно към въпроса.
Много си го обичам форумчето :prayer: ,чета си го с удоволствие но нека да има отделно секция за професионалисти и любители,не може всички да сме идеални :roll:
bisplus - специалист
Здрасни колега! Не си първият който поставя такива предложения за организиране на форума, но все пак да не забравя ме, че форума е "направи сам"....пък направи си сам струг не звучи сериозно :)....виж ако е поправи може, задай конкретно какво те интересува има вещи хора тука може да те светнат това онова :)
torbalan - Дървен философ
то предложението хубаво, ама давате ли си сметка колко работа иска това :)
profesionalist_wood - майстор
моля модератора да го премести в раздел Говорилня за да не спамим тук

Тема "едно запитване...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: