Всичко за дърводелството
rossenboy - специалист
Здравейте колеги и моля, помагайте.
Можете ли да ме ориентирате за някаква цена на дървен навес едноскатен, около 35 кв.м., ше е лепнат до съшествуваша стена. Покрива ще е с дъски и битумни керемиди и на едната страна ще има улук. Интересува ме цена само за работа, без материали. Ако можете да ме насочите за какви пари иде реч много ще съм ви благодарен.
EDI - майстор
Моя навес, който си направих е 16,25 квадратни метра.Ето тук да видиш как изглежда, вътре съм писал и ориентировъчната цена на материалите, към 500 лева - viewtopic.php?f=17&t=34027 .Имам приятели, които в Ямбол си правиха навеси и като гледам, майсторите са си сложили труд толкова, колкото струват материалите, че и отгоре, идваха им някъде грубо към 90-100 лева квадрата с материали и труд.
schuldiner - майстор
Преди месец правих 40 кв.м. навес, но с рулонна изолация. "Приятелски" отиде всичко 2700, ако беше с битумни керемиди +300. Съотношението материали/труд е горе-долу 2:1. Аз поне по-евтино не мога. 75-80 лв. минимум излиза квадрата с прилични материали и добро изпълнение.

ПП Под битумните керемиди е задължително да има пласт изолация, щом е върху дъски.

Тема "Цена за навес" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: