• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
bayan - специалист
Имам спалня с размерите 164/190 и амортисьори 750 N монтирани настраните 190 и за помалко от година амортисьорите вече не действат. Та въпроса е достатъчни ли са тези 750N?Или просто са дали дефект матрака е еднолицев. От магазина ще ги сменят ама не ми се ще след 7-8 месеца пак да ги сменям ако трябва да искам по силни.
bayan - специалист
благодаря колега

Да смятам ли че това е причината за изтърването им?
ivanov6600 - специалист
А колеги ако на същата спална излязла фабрично с 750Н се сложи такъв с двойно или повече сила дали ми изкарало по дълго време?
peshev-ko - специалист
bayan,каква марка са твоите?Аз ползвам на kent impex и не съм имал проблеми...1000N се затварят с малко повече усилие,но са доста по- надеждни.
SoWhat - специалист
Ако сложиш двойно по-силни няма да можеш да я затвориш. Или ще изкъртиш нещо.
По-принцип с времето малко "омекват". Купи 1000N с уговорка в магазина, ако не ти вършат работа, да ги замениш.
bayan - специалист
mar san или нещо такова много е размазано и не се чете.

Има ли значение как се монтира стеблото надолу или на горе, че в магазина от където купих спалнята първо пробваха с неправилен монтаж да се оправдаят и после се съгласиха с подмяна
SoWhat - специалист
Има значение. Но на самия амортисьор трябва да има рисунка/лепенка. "По-дебелата" част нагоре.
На "Кент..." комплекта е 20лв.
bayan - специалист
смениха ги и си ги сложих ама пак 750 щото нямали 1000 и неги притеснявало да ги сменят докато са в гаранция 24м и естествено аз съм първия с този проблем

благодаря за отговорите
stoyan nikolov - напреднал
Аз си правих спалня 144/190 с механизъм копие на този на hafele с амортисьори по 1900N. По точно падащо легло.
За три години нямам проблеми. Мога да пусна и снимки при интерес.
  • 1
  • 2

Тема "спалня с амортисьори 750 n" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: