Здравейте колеги.
Имам стари секции, които разпарчатосах за да използвам каквото мога като рафтове за гардероб с плъзгащи врати.

Поръчах ПДЧ плоскости с размери 600 х 2600 мм. Закрепването им направих с Г-планки към пода и тавана. Използвал съм анкери за пода и тавана и обикновени болтове и гайки за ПДЧ-то

Наредих старите плоскости като лавици.

Поръчах ПДЧ-та за вратите и закупих ролки. Ролките се окачват на горна релса. В долния си край вратите висят. Ролките се монтират много лесно към вратното крило и имат много голям ход за нивелиране на крилото.

Следва закачане на крилото към предварително закрепената релса на тавана.

При работата използвах тези машинки.

Остават следните операции:
да се нивелират крилата
да се наредят стоперите в релсата
да се монтират долните водачи
да се фрезоват отвори за вкопаване на дръжки
да се монтират декоративни лайстни пред релсата и по стените
Гардеробът няма страници, нито гръб.
Размерите на крилата са 640 х 2530 мм. Нямат обтегачи. Времето ще покаже дали това няма да се окаже препъни камък.
Всичко излезе около 550 лева.
Успех на всички майстори.
Имам стари секции, които разпарчатосах за да използвам каквото мога като рафтове за гардероб с плъзгащи врати.
Поръчах ПДЧ плоскости с размери 600 х 2600 мм. Закрепването им направих с Г-планки към пода и тавана. Използвал съм анкери за пода и тавана и обикновени болтове и гайки за ПДЧ-то
Наредих старите плоскости като лавици.
Поръчах ПДЧ-та за вратите и закупих ролки. Ролките се окачват на горна релса. В долния си край вратите висят. Ролките се монтират много лесно към вратното крило и имат много голям ход за нивелиране на крилото.
Следва закачане на крилото към предварително закрепената релса на тавана.
При работата използвах тези машинки.
Остават следните операции:
да се нивелират крилата
да се наредят стоперите в релсата
да се монтират долните водачи
да се фрезоват отвори за вкопаване на дръжки
да се монтират декоративни лайстни пред релсата и по стените
Гардеробът няма страници, нито гръб.
Размерите на крилата са 640 х 2530 мм. Нямат обтегачи. Времето ще покаже дали това няма да се окаже препъни камък.
Всичко излезе около 550 лева.
Успех на всички майстори.