Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
Останаха ми 3, 4 дъски за дюшеме от един ремонт и отлежаваха доста време. Та им дойде времето и на тях.
На барбекюто ми няма удобна маса са чиниите,а няма и почти никакво място и реших да направя падащ плот. Продават се готови механизми за сгъване по около 20на лева.
Лепих го с Ц200 и след това стягах с колани за багаж, лепилото стяга за около 2 часа, но го държах цяла вечер стегнато. Напречните летви също лепих, винтове и лепило сложих само на гърба и после ги китвах. нарочно ги вкопах за да стане здраво и да не се измята от слънцето плота.
Габаритите му са 70см дължина, 37 см ширина. Шаблона е от фазер. Правил съм го само с една оберфреза и виброшлайф. Лакът е обикновен алкиден- май на Леко. В тая жега съхне за около 5 часа. На лицето е с 3 ръце лак. По нататък ще го покажа вече монтирано, че ми е малко далече барбекюто.
Ето и малко фото. Поздрави.

Прикачен файл

DSC02519.JPG

Прикачен файл

DSC02535.JPG

Прикачен файл

DSC02541.JPG

Прикачен файл

DSC02543.JPG

Прикачен файл

DSC02546.JPG
ZEDYCUS - майстор
Вече лакирания плот. :drinkers:

Прикачен файл

DSC02554.JPG

Прикачен файл

DSC02557.JPG

Прикачен файл

DSC02558.JPG
torbalan - Дървен философ
като дърводелец - справил си се перфектно :)
ZEDYCUS - майстор
:-D Остава и като монтажник да се представя добре. Ще се върже с останалата дървения, която не съм зафанал още да масторя , решетки и облицовки.
ZEDYCUS - майстор
Плотчето е вече монтирано и тествано за товароносимост с две тенджери. :-D

Прикачен файл

DSC02608.JPG

Прикачен файл

DSC02600.JPG
EDI - майстор
Много добре изглежда и е много удобно, браво. :)
milen56 - специалист
Станало е супер, поздравления. И аз ми мисля за нещо подобно на балкона, само не знам какви са тези конзоли и къде да ги търся. Мислех нещо с подпиране, ама нещо не ми допада. Ако може някакво напътствие ще съм благодарен.

Тема "Падащ плот за барбекю- на конзоли." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: