• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
masteradmin - майстор
Кой къде си държи инструментите ?

Прикачен файл

5.jpg
Пилите
5.jpg (66.15 KиБ) Видяна 7104 пъти

Прикачен файл

4.jpg
Отверките
4.jpg (114.7 KиБ) Видяна 7104 пъти

Прикачен файл

2.jpg
Бургиите
2.jpg (54.88 KиБ) Видяна 7104 пъти
jacko - специалист
браво! ако намеря време ще щракна и моите с апарата, може и да се поизчервиш малко ;)
masteradmin - майстор
:lol:
Айде де майстора се познава по инструмента.
EDI - майстор
Мен май срам :oops: да кажа къде и ка ги държа в момента.Понеже от около 2 години правя ремонт в къщи, всичко е в малки и големи кашончета, пръснати на всевъзможни места.Сравнително бързо ги намирам, но ако жената мине и премисти нещо/често става така/, хаоса става пълен-два часа търся гумения чук или видията за бетон.
masteradmin - майстор
Давайте снимки ще стане интересно. Не се казва пръснати ами цари творчески ентусиазъм :)
masteradmin - майстор
Майстора се познава по инструмента. А и това са играчки за мъже :)
ceco78 - специалист
po instrumentite posreshtat po umeniata izprashtat
Trifun - специалист
Въпреки че болтчетата, гайките, видиите и т.н. не са точно "инструменти", те са неща, с които всеки техничар трябва да разполага. А и те трябва да се съхраняват някъде...
Ето една идейка от мен:
Ако разполагате с шкаф, монтиран на височина, закрепете на тавана на шкафа, от вътрешната страна, капачки от бурканчета за детски храни на подходящо разтояние една от друга. Тези капачки са с винтов нарез. Нататък е ясно - болтчетата и гайките се слагат в бурканчетата, и просто се завинтват в капачките на тавана на шкафа.
Резултатът - пести се място по рафтовете, а и се вижда какво има в бурканчето - т.е. лесно намирате това, което ви трябва :)

Съжалявам, че не мога да постна снимка, но се надявам да съм бил доста описателен в обясненията за сметка на това :?
velsi - Почетен майстор
Това ли имаше предвид?
Прикачен файл:
IMG_0107.JPG
IMG_0107.JPG (109.69 KиБ) Видяна 3656 пъти
Trifun - специалист
Даам, точно !
Благодаря за снимковия материал !
:)
  • 1
  • 2

Тема "майстора се познава по инструмента" | Включи се в дискусията: