Здравейте.
Понеже си правя едни шкафчета от ПДЧ (първи собствен проект
), сглобките ще бъдат с дибли или директно с винтове (в смисъл, че няма да са разглобяеми), та вчера минах през Бриколаж да си взема разни материали и лепило, ама тези на Хенкел Момент лепилата за дърво ми се видяха много скъпи - 10 лв. за 750 мл. лепило за дърво...
Та да ви питам - какво лепило за дърво да си избера? Google изплю доста видове, които не ми говорят нищо, а има и разни български...
Иска ми се да е по-водоустойчиво, че ще го използвам и за шкафовете в кухнята, и по дървента дограма имам малко работа, а и да не съхне с часове, защото нямам много стеги и като почна сглобките не ми се чака по 2-3 часа след всяка сглобка.
Понеже си правя едни шкафчета от ПДЧ (първи собствен проект

Та да ви питам - какво лепило за дърво да си избера? Google изплю доста видове, които не ми говорят нищо, а има и разни български...
Иска ми се да е по-водоустойчиво, че ще го използвам и за шкафовете в кухнята, и по дървента дограма имам малко работа, а и да не съхне с часове, защото нямам много стеги и като почна сглобките не ми се чака по 2-3 часа след всяка сглобка.