Всичко за дърводелството
atanasovpetko - специалист
Здравейте, колеги,
реших да си изработя портманто по мои размери в една голяма мебелна фирма в София.
Та значи за шкаф под тавана с размери вхшхд 50х110х34 см
долу две чекмеджета ( вхшхд 24х40х34) и до тях три рафта ( вхшхд 24х70х34)
средата цял гръб от ПДЧ на Егер, 5 закачалки и една полица ми искат 700 лева

Дали, ако дам размерите и типа на материала някоя фирма ще ми направи заготовките по-евтино?
Там е работата, че ПДЧто задължително трябва да бъде ЕГЕР F784 ST2-18mm.

Благодаря ви за съветите.
Петко
SoWhat - специалист
"Мебел пласт дизайн". Имат сайт и офис на кръстовището на бул. "Гоце Делчев" и "България". Фабриката им е в Сливница, но пак може да Ви легне по-евтино. Питайте и в Салекс.
Svezar - специалист
Е то е ясно че ще ти излезе доста по-евтино ако можеш да си направиш сам оразмеряването и сглобяването ! Лично аз виждам материала с разкрой и кантиране до към 400лв от там нататък си ти :wink:
ribnikolaevi - майстор
SoWhat написа:
"Мебел пласт дизайн". Имат сайт и офис на кръстовището на бул. "Гоце Делчев" и "България". Фабриката им е в Сливница, но пак може да Ви легне по-евтино. Питайте и в Салекс.
Ползвах ги и съм изключително доволен. Въпреки че работата им не е с такива клиенти като мен, бяха по-добри от Салекса. Например парчетата дойдоха чисти (за разлика от Салекс), с етикети с размерите и моите наименования на детайлите (за разлика от Салекс), което изключително ме улесни. Бяха увити и в стреч за предпазване от замърсяване по пътя (за разлика от Салекс).Цените - доста по-ниски от Салекс. И ако прочетеш постовете ми, ще видиш че съм придирчив, така че има защо да се впечатлиш от положителната ми оценка.
Lazy_666 - специалист
В "Топливо" на Сточна Гара има опция да ти отрежат плоскости по спецификация. Включително и кантиране.
Координатите му са: 42.706246,23.335679

Цената на плоскост е малко по-висока от примерно "Практикер", но не си задължен да купуваш цяла плоскост.

Тема "Цех за мебели, които да ми изработят заготовките?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: