• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
root666 - специалист
Искам да си направя тв шкаф, но вратите му се получават квадрта със страни 550х550 мм. Дали няма да са прекалено тежки за две панти? Да сложа ли и трета панта?

Изображение

Мислех си горния плот да е от сдвоени плоскости, но за цвета който съм си харесал, няма широк кант. Дали мога да сглобя кутията на шкафа от единични плоскости , и после да сложа отгоре още една единична плоскост и да я завинтя през долната?
rum_sz - специалист
Вратите 450 - 550
Чекмеджетата на 750 -две дръжки
-Тони- - специалист
Какъв е цвета на ПДЧто?
Вратите няма да увиснат с 2 панти.
Можеш да сложиш втора плоскост върху шкафа, но по хубаво става със слепени 2*18 и широк кант.
rum_sz - специалист
550-550 врата е доста грозно,но това е въпрос на избор.
-Тони- - специалист
Квадрат, какво му е грозното?
Въпреки че за ТВ шкаф предпочитам чекмеджета.
root666 - специалист
И аз точно ефекта на квадрата търся. По средата няма да има чекмеджета а рафтчета за ДВД плеъри, усилватели и т.н. Цвета на ПДЧ-то е Златен дъб (рустик) на Кроношпан.

Изображение
ZEDYCUS - майстор
root666
И аз точно ефекта на квадрата търся. По средата няма да има чекмеджета а рафтчета за ДВД плеъри, усилватели и т.н. Цвета на ПДЧ-то е Златен дъб (рустик) на Кроношпан.
Здрасти, цвета който си избрал и на мен много ми харесва. Пък ми се връзваше и на 'баламатума' :-D . На моя шкаф крайните врати са 48см височина и 45 ширина. На твоите врати с хубави панти(блум, хефеле, ферари) няма да имаш проблем с провисване, две са достатъчни.

Прикачен файл

DSC01385.JPG
root666 - специалист
ТВ шкафа е готов, само няма още дръжки, но на мен и така ми харесва и вратите се отварят лесно.

Изображение
ZEDYCUS - майстор
:-D Браво, станал е екстра шкафа.
SoWhat - специалист
Можеше да им се сложат "пуш" бутони. =D>
  • 1
  • 2

Тема "Тв шкаф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: