Всичко за дърводелството
profesionalist_wood - майстор
Някой знае ли във какъв ценови диапазон се движат машините на Якоруда ЗММ? Мен ме интересува еднооперационна машина и просто питам за сравнение,за нови машини разбира се.
pvk1967 - специалист
Сериозно ли те мързи да погледнеш в сайта на завода или целта е просто да става лаф!?
Много добре знаеш,че на телефоните и на имейлите никой не отговаря,и все пак с голям зор научих за цените на машините на ЗММ Якоруда,явно не си патил доста колкото аз [-X ...като се сетя за онези силистренските ,,Никман,, след 1 година получих ценовата оферта от тях.... :shock:
Повечето от големите фирми не ти обръщат внимание и се държат надуто,докато съберат достатъчно бройки тогава ти обръщат нужното внимание...разочарован съм от тях когато исках да си купя нов струг от един производител който вече си замина в небитието за скрап.
А пък съм много очарован от италианските и австрийските компании производители на всякакви машини,обръщат ти внимание,не се мръщят,веднага ще ми ги доставят на следващия ден с ТИР и не се циганят с сроковете на доставки.
А се сещам за един световно неизвестен производител на матраци с име започващо на ,,Д****,,поръчваш си го и уж ще ти го доставят са 2 седмици от Словения и чакаш 3 месеца и ти го докарат с грешните размери :x
bisermonov - специалист
Аз лично съм ги питал и Силистра и Якоруда за цени отговаряли са ми същия ден като техника препоръчвам Силистра машините са им стабилни и може да разчиташ на тях за точност и натоварване.
pvk1967 - специалист
Съжалявам, ама машина ли ти трябва или документ за оправдаване на разход....?
Вече си купих абрихт-борапарат втора ръка за 1300лв,надявам се да ми служи вярно.

Поздрави(ако някой си мисли че се заяждам,просто се опитвам да размърдам форума да живне малко)
hameleon - специалист
Колега,питаш за нови машини пък си купил втора ръка :rolleyes: .
Аз купих 5 операционна Якорудка 250мм /чугунена/ без електрическата част за 900 лв.
pvk1967 - специалист
Май ще стигнем до приказката: жена и кола(машина)-на късмет! Е някъде там се вписва и момента с парите!...

Тема "Търсене на абрихт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: