Някой знае ли във какъв ценови диапазон се движат машините на Якоруда ЗММ? Мен ме интересува еднооперационна машина и просто питам за сравнение,за нови машини разбира се.
Всичко за дърводелството
profesionalist_wood
- майстор
9 мнения в "Търсене на абрихт"
profesionalist_wood
- майстор
Много добре знаеш,че на телефоните и на имейлите никой не отговаря,и все пак с голям зор научих за цените на машините на ЗММ Якоруда,явно не си патил доста колкото аз
...като се сетя за онези силистренските ,,Никман,, след 1 година получих ценовата оферта от тях....
Повечето от големите фирми не ти обръщат внимание и се държат надуто,докато съберат достатъчно бройки тогава ти обръщат нужното внимание...разочарован съм от тях когато исках да си купя нов струг от един производител който вече си замина в небитието за скрап.
А пък съм много очарован от италианските и австрийските компании производители на всякакви машини,обръщат ти внимание,не се мръщят,веднага ще ми ги доставят на следващия ден с ТИР и не се циганят с сроковете на доставки.
А се сещам за един световно неизвестен производител на матраци с име започващо на ,,Д****,,поръчваш си го и уж ще ти го доставят са 2 седмици от Словения и чакаш 3 месеца и ти го докарат с грешните размери

Повечето от големите фирми не ти обръщат внимание и се държат надуто,докато съберат достатъчно бройки тогава ти обръщат нужното внимание...разочарован съм от тях когато исках да си купя нов струг от един производител който вече си замина в небитието за скрап.
А пък съм много очарован от италианските и австрийските компании производители на всякакви машини,обръщат ти внимание,не се мръщят,веднага ще ми ги доставят на следващия ден с ТИР и не се циганят с сроковете на доставки.
А се сещам за един световно неизвестен производител на матраци с име започващо на ,,Д****,,поръчваш си го и уж ще ти го доставят са 2 седмици от Словения и чакаш 3 месеца и ти го докарат с грешните размери

bisermonov
- специалист
Аз лично съм ги питал и Силистра и Якоруда за цени отговаряли са ми същия ден като техника препоръчвам Силистра машините са им стабилни и може да разчиташ на тях за точност и натоварване.
profesionalist_wood
- майстор
Въпрос на късмет 

profesionalist_wood
- майстор
Вече си купих абрихт-борапарат втора ръка за 1300лв,надявам се да ми служи вярно.
Поздрави(ако някой си мисли че се заяждам,просто се опитвам да размърдам форума да живне малко)
Поздрави(ако някой си мисли че се заяждам,просто се опитвам да размърдам форума да живне малко)
Тема "Търсене на абрихт" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература