Всичко за дърводелството
profesionalist_wood - майстор
Чудно ми е откъде да си намеря четиричелюстен универсал 2-ра ръка но читав и да е български.....защото по принцип все попадам на някакви измислени немски където след 50 затягания челюстите заминават :x а за китайчетата да не говорим че не са центровани и са правени от някаква гадна мека сплав която ще се спука и неподаваща се на заварки :weedman: ...руските са нелоши ноооо от 50-те :shock: години ще трябва да ги търся по руските битаци :vom:
Ставаше дума да си закрепя квадратни и четвъртити детайли за струговане,че с три челюстния не става.
pvk1967 - специалист
Колега чудното май е срещу колко точно пари в определен момент ще струва работата!? А иначе патронници колкото искаш...!
Пропуснах да добавя че ставаше дума че и новите универсали не са читави произведени в гаражите на чичо Ли в Китай,а за немските няма да коментирам,челюстите им сдават багажа след 50 затягания и са за боклука.Така се прецаках със един нов универсал за 350 лв и ме хвана яд,та затова търся от старите български отпреди 1989г
pvk1967 - специалист
Е, това вече се прави с хора!За съжаление в момента не мога да ти помогна! До неотдавна разполагах с три и четири челюстни 200мм, с двулицево захващане, ама нейсе...!
Не се притеснявай,все нещо ще изпадне на битака в малашевци.Не губя вяра в това.
marian1 - майстор
и на мен ми чудно, че след толкова мнения в нета, не си разбрал че такива заглавия на теми са неприемливи! А по темата - точно на битака има - трябва постоянство!

Тема "Чудна работа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: