Здравейте,
След дълго мислене реших да си направя спалнята /леглото/ с повдигащ механизъм с цел да използвам не малкото пространсво под нея, а тя е 160/200см с еднилицев матрак и доста тежък
. Отидох до магазина за обков и .... изненада, продават само механизма без каквато и да е било документация към него.Съответно и продавача се оправда с коментара - "ми аз само продавам не знам как се поставя". Най-странното че и в другите два магазина в които проверих ми отговориха по този начин. Ами сега .... някои има ли си на идея как се поставя този механизъм и били споделил??? А самият той представлява един газов амортисьор, но предполагам че има значение как и на колко сантиметра се монтира. За експерименти си помислих но както споменах самият матрак не е хич лекичък и пробите няма да са много леки - ангажиращи поне двама души и цяло стекче хубаво винце 
Благодаря за отделеното време и споделените съвети!
След дълго мислене реших да си направя спалнята /леглото/ с повдигащ механизъм с цел да използвам не малкото пространсво под нея, а тя е 160/200см с еднилицев матрак и доста тежък

Благодаря за отделеното време и споделените съвети!