Всичко за дърводелството
s.v.atanasov - специалист
Здравейте .Въпроса ми е къде мога да намеря малак штраихмус и лентов шлайф за моделарски цели.Благодаря за помоща предварително
profesionalist_wood - майстор
Малко е неграмотен въпроса но ще ти кажа-погледни в раздела ,,Има ли такъв инструмент в България?,,там съм дал линк към един абрихт и там продават щрайхмус който и аз имам такъв и съм много доволен,на ФАРТУЛС е машината,френско производство.
s.v.atanasov - специалист
Благодаря за одговора.Защо да ми е неграмотен въпроса.би ли обяснил.Някакви други предложения.Тая машина калибровали добре.
.
profesionalist_wood - майстор
Админа подръпва ушите от време на време :lol: Много добре ги калиброва,идеална за душманска експлоатация,не е капризен откъм поддръжка,ножовете му са много добре центрирани и могат да се заточват наново защото стоманата е високоскоростна и трудно ще се затъпи при най-твърдата дървесина,препоръчва се смазването на веригата след работа с фино машинно масло и ще я имаш дълги години но само че трябва да се преправи отвора за стружките че много е тесен отвора и трябва да я приспособиш към аспирационна машина а не на индустриална или обикновена прахосмукачка че се задръства след 10 мин.работа.

Тема "Maлак штраихмус ,откаде." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: