Всичко за дърводелството
Здравейте,
някой би ли могъл да ме ориентира, откъде в София мога да си купя орехов фурнир на дребно ? Четох стари теми, звънях по различни места, но все продават на едро, а на мен ми трябват не повече от два-три квадрата с шест милиметра дебелина. Благодаря предварително.
bigdragon - майстор
TommyGG написа:
Здравейте,
някой би ли могъл да ме ориентира, откъде в София мога да си купя орехов фурнир на дребно ? Четох стари теми, звънях по различни места, но все продават на едро, а на мен ми трябват не повече от два-три квадрата с шест милиметра дебелина. Благодаря предварително.
Фурнир, 6мм дебелина, нещо терминологията ми се струва грешна?
Вероятно търсиш орехов шперплат или орехов фурнир 0.6мм.
Да, извинявам се за грешката, имам предвид орехов фурнир 0,6мм, но става и по-дебел, ще се справя и с милиметър.
Тези са едни от първите, които потърсих, но продават само на едро. От тяхна гледа точка е разбираемо, че не искат да продават на дребно, но аз нямам какво да правя толкова голямо количество, при положение, че три квадрата ще са ми предостатъчни.
pvk1967 - специалист
Колега и аз бих искал да се върна с този акъл 15г. назад, ама нейсе....! С други думи това: Къде в София ще намеря....? звучи несериозно....! Това което търсиш е специфично, а едва ли в София има всичко....!? Както се вижда и от резултата....! Затова опитай и из страната - например "Мебекс"-Габрово, Пловдив ...и т.н. ....! От там съм вземал какъв ли не фурнир на дребно, стига да има това което търсиш! Успех!!!!

Тема "Орехов фурнир" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: