Здравейте! Нямам къде да пренеса до нас цял лист OSB, а ми трябват две парчета 605х285х(9-10-11)мм. Но няма нужда да ги реже, просто да е близо до този размер и аз ще ги дообработя някак. Цената не е висока, но не режат никъде това чудо  Сетих се да питам тук колкото и тъпо да звучи ... Или да знаете място, където да има? Пробвал съм с MDF, но се огъва след време, а дървесината издържа сравнително добре.
 Сетих се да питам тук колкото и тъпо да звучи ... Или да знаете място, където да има? Пробвал съм с MDF, но се огъва след време, а дървесината издържа сравнително добре.

Сетих се да питам тук колкото и тъпо да звучи ... Или да знаете място, където да има? Пробвал съм с MDF, но се огъва след време, а дървесината издържа сравнително добре.
										Последна промяна от newmember на пон сеп 03, 2012 7:51 am, променено общо 2 пъти.

Винаги нещо те спъва да си дадеш парите когато отидеш до магазина
 Винаги нещо те спъва да си дадеш парите когато отидеш до магазина 
 Да се надявам, че просто няма хора от града, а не, че никой от подфорум дърводелство няма нещо залежало в мазето. Дори никой не предложи като идея нещо по-различно от големите търговски обекти - някой склад или магазин за мебели ли и аз не знам вече ... За 0,34 кв.м. да купя лист 3 кв.м.
 Да се надявам, че просто няма хора от града, а не, че никой от подфорум дърводелство няма нещо залежало в мазето. Дори никой не предложи като идея нещо по-различно от големите търговски обекти - някой склад или магазин за мебели ли и аз не знам вече ... За 0,34 кв.м. да купя лист 3 кв.м.  Иначе аз продължавам да търся
 Иначе аз продължавам да търся