Здравейте. Преди 4 години си правих мебелите за кухнята и хола. Поръчвах ги няколко пъти от двата "Айзберг"-а, Варна, защото плоскостите им бяха еднакви и да ги пробвам. Та кантовете на едната фирма (по пътя за Каменар) на 2-рата година започнаха да се отлепят, но пък само те кантираха детайли с произволна форма. Сега правя бюро за щерката че е първокласник и пак ми се наложи да кантирам нелинейни детайли. Цената на „Айзберг” е 10 лв/м. рязане и кантиране, но след горчивия опит реших да търся друга фирма. От магазините от които пазарувам обкова ми препоръчаха „Ники стил”. Поговорихме си, обясниха ми как перфектно работят (на фреза, по шаблон, не като конкуренцията на ръка), че плокостите, които съм купил (от "Хосе") колко трудно се работят, защото вътре няма нищо, ) и съответно цената е 60 лв. за 3 м. (ако стане от първия път). След кратък размисъл реших да приема офертата, поне кантове да не лепя. Наложи се да стоя в цеха докато ми изпълнят поръчката (няма да разказвам защо стоях там) и като дойде време за кантирането …”Ааааа, ще си имаме проблем с тоя кант, много твърд. Те "Хосе" цял тир кантове върнаха, никой не ще да ги купува, отлепят се, нямат грунд …”. Ама това не го ли знаехте преди 8 часа – си мисля. Та може ли някой компетентен да ми каже защо се отлепят кантовете (от лепило, вид на канта или от :майсторлъка) и как да разберем предварително (щото след 2 години много боли, а и май гаранция няма).
с хосе работя рядко. Преди година или две не си спомням..., клиент си хареса техните плочи и му направих мебелите с тях. След няколко месеца трябваше да му правя всичко на ново - половината кантове му се бяха разлепили.
Върнаха ме на зад с няколко "хилки" и много излагация ... те така
Иначе техните плочи с други кантове не съм имал проблеми. Явно в кантовете им беше проблема