• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
baharkadirov - специалист
Направих един гардероб...и аз не знам как да да го определя.....За това и го нарекох 2 в 1 (включва и отделение за обувки)....Понеже е от стена до стена ....и от пода до тавана,го сглобих на отделни модули(за да избегна нуждата от минификсове) До тук добре....забравих да кажа ,че е с 3 плъзгащи врати и именно тук идва проблема.Разстоянието между предната врата и двете задни е 30 мм.А там от където взех (Роси) системата за плъзгащи врати ми казаха ,че не предлагат такъв размер четки от 30 мм. а само по 10мм.Дори да ги сложа на предната и задната пак ми зее с 10 мм.Обиколих и други фирми...но резултатът е същия .Та ако някой знае какво друго мога да сложа,моля да помогне(сещам се за четки под врати,но тяхното закрепване е странично)

Прикачен файл

Picture 711.jpg

Прикачен файл

Picture 713.jpg

Прикачен файл

Picture 716.jpg

Прикачен файл

Picture 717.jpg

Прикачен файл

Picture 718.jpg
bogomilZ - специалист
Коя система плъзгане от Роси ползваш?
Ето и още...За информация-цялото удоволствие ми излезе на 398 лева +дръжките и огледалото(около 50-60 лв)

Прикачен файл

Picture.jpg Остава да сложа дръжки и огледало на средната врата

Прикачен файл

Picture 727.jpg Това е разстоянието от 30 мм.

Прикачен файл

Picture 730.jpg

Прикачен файл

Picture 726.jpg

Прикачен файл

Picture 728.jpg
bogomilZ написа:
Коя система плъзгане от Роси ползваш?
PS 76 мисля,че беше...
bogomilZ - специалист
видях я в смимките - аз вкопавам с оберфреза механизъма на средното крило - само си сметни внимателно луфта между крилата за да не започнат да трият едно в друго - не се занимавай с никакви четки - няма смисъл (гардеробът е в къщата и по скоро да няма прах в стаята колкото в гардероба - това зависи от домакинята)
също може да подложиш под механизмите на първо и трето крило
решението е твое
Съгласен съм за праха....но има и гадинки....А и.....постоянно трябва да се следи средната врата, дали е на мястото си...т.е.в централна позиция....и стопери не ми предложиха-нямали..Та за това ,с триенето на четките си мислих да е по лесно за застопоряване и предотвратяване на нашествие от гадинки... :?
Bambookita - специалист
Обтегачи на вратите сложи ли ?
Не съм слагал...но ще сложа само на средната-там където ще е огледалото...
SoWhat - специалист
Не съм ползвал тази система.
Това разстояние между двете врати стандартно ли е. Т.е. определя се от водещите релси или се определя произволно.
Не знам да ли е стандартно,но разстоянието между релсите го дават да е 35 мм.(поне по скица е така)...Или си вземаш единични релси ,и сам си определяш разстоянието....
  • 1
  • 2

Тема "Гардероб 2 в 1" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: