Всичко за дърводелството
bulhomes2 - майстор
Бащата ме изненада, като към малкото ни абрихтче - циркуляр извади още сума и приспособления, голяма част от които не мога да разбера за какво са. За съжаление телефона ме предаде и не можах да снимам кой знае колко. Търсих по табелата в Гугъла, но нищо... Зора ми е да разбера с какви нормални приспособления върви, че да знам какво имам и кое за какво е.
Това е абрихтчето:
Прикачен файл:
PIC130312007.jpg
За начало смених дискчето с кръгъл шлайф и много му се кефя. Скоро си купих лентов, но тоя е много по-як.
Прикачен файл:
PIC130312006.jpg
Има чарколаци за струг - тях ги разгадах. Диска или кръглия шлайф се сменят с патронник, под него - дълга тръба, на която в другия край се закача задно седло, а по средата - опора за инструмента. Има и още няколко, които не мога да си обясня, но и не можах да ги снимам днес. 2 малко неясни снимки на табелата и това е засега:
Прикачен файл:
PIC130312004.jpg
Прикачен файл:
PIC130312005.jpg
MamaMy - майстор
Туй прилича на моя абрихт. Бях качвал една книжка някъде из темите. Чакай да я намеря!

ПП. Пак не работеше линка и ти я качих от ново. Не е същата машинка като нашите, но е много подобна. Може да се ориентираш за аксесоарите и да ползваш центровките. http://tranzit.dir.bg/load.php?id=YIERq ... 0f61513880
bulhomes2 - майстор
Ей златен си. Нещо баш такова е.

Тема "Какъв е тоя абрихт (многооперационка..)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: