Здравейте! Ще кандидатствам с проект по една програма за хора с увреждания. Идеята е: Малка дърводелска(витринна) работилница, за изработка на сувенири, детски играчки, малки мебели и реставрация на такива. Бюджета ми за инструменти е ограничен до скромните 2 000лв. като към момента разполагам с професионален струг за дърво, виброшлайф, керпедени, чукове и тесли. Тъй като не съм професионалист ми е трудно да преценя от какво ще имам нужда, или по друг начин казано, искам да изкупя света, а това не е възможно! конфигурацията, която ми се върти в главата е:
- фреза(подходяща за монтаж на маса)
- винтоверт/дрелка
- настолна машина за изрязване на орнаменти
- настолен банциг
- за циркулярите съм шах!??!
- електрическо ренде - и тук съм шах??!!
- лентов шлайф
- мини шлайф
- стяги
- диблачка
- аерограф??!!
- свредла
- фрези!?!?!
- нивел
- ъгъл, ъгломер
Не е нужно да казвам, че горе написаното не кореспондира с утвърдените и скъпи марки.
Възможно ли е с този бюджет и скромните наличности да се сглоби функционална конфигурация от инструменти? Ще ми е безкрайно полезно, да чуя вашите коментари и мнения...
- фреза(подходяща за монтаж на маса)
- винтоверт/дрелка
- настолна машина за изрязване на орнаменти
- настолен банциг
- за циркулярите съм шах!??!
- електрическо ренде - и тук съм шах??!!
- лентов шлайф
- мини шлайф
- стяги
- диблачка
- аерограф??!!
- свредла
- фрези!?!?!
- нивел
- ъгъл, ъгломер
Не е нужно да казвам, че горе написаното не кореспондира с утвърдените и скъпи марки.
Възможно ли е с този бюджет и скромните наличности да се сглоби функционална конфигурация от инструменти? Ще ми е безкрайно полезно, да чуя вашите коментари и мнения...